Rákérdeztem! Worthington ma, 21:00Előzmény: #6669 pomperj#6674Nagy csatákat vívtak Rice fórumtárssal az utóbbi években! Az lenne a kérdésem, mint invesztornak, hogy az utóbbi két évben melyikőjük előrejelzése igazolódott az évek alatt? Köszönöm megtisztelő válaszát! Csak egy nevet várnék!
Pomper, pomper, az öreg rajzmester.. Nem sikerült lebeszélnie szerencsére az OTP-t. Nincs panasz a múltkori döntêsemre sem eddig, hogy innen a bankpapírba "árugrottam". Több papír alszik 1-2 hêttel ezelőtti jelek alapján.
pomper több mint 1 év után írt a fórumán,(OPUS es 4IG elemzesek) amiből engem kitiltott. Szerinte 4IGnek már 2 éve csődben kéne lennie, mert kb. 3 éve ezt írta és az OPUS szerinte 100ft-ot sem ér :D Most megint a választással kezd riogatni. Több mint 1 éve nem írt a fórumra és akkor is azért törölt, mert OTP-ét ellenkezőleg láttuk. Ő OTPét jóval 10e alá várta én pedig emelkedést láttam. Hát ma az OTP már a rengeteg csúcsát áttörte, de neki pont ma kellett írnia a fórumra. Szerinte Csányi rossz tréder és az nem jó, ha 1 cég veszi a részvényeit :D (Hónapokig írogatta az OTP fórumra is, már oda sem ír :D) A másik amit régebben amikor a 4IG esett mindig írt, hogy a spekik többsége bukóban van és ezért esik majd tovább. Most ha a spekik többsége nyerőben van akkor emelkednie kell? Vicc, amiket régebben is írt:D Ő volt aki 300ft-os Telekom árfolyamnál azt írta, hogy a 4IG dupla árfolyamon akvirál. Akkor most kijelenthető, hogy kevesebb mint féláron vettek mindent? Persze ezek most szerinte nem lényegesek, csak az, hogy jön a választás és ha az ellenzék nyerne tönkretenné az ország egyik legnagyobb hazai tulajdonban levő cégét, ahol sok ezer ember dolgozik. NORMÁLIS!? azt nem tudom, de, hogy nevetséges az biztos :D 1650ft és 134milla
1 alulértékelt papírnál, ahol sokan még csődöt vizionáltak 1 duplázás még nem jelenti azt, hogy sok minden beárazódott. Szerintem a telekommunikációs szektor ér ennyit, úgy, hogy a hitelek nagy része ebben a szektorban képződött. Mivel nem ismerjük a hadiipari lábat és az űripart ezért ezek csak hírekként árazódnak a papírba, tehát ha jön új hír, pár speki lecsap a papírra. Ha nincs hír eladják. Informatika is folyamatosan növekedik és külföldön is terjeszkednek. Drónipar sincs beárazódva, (gyártás- elhárítás) mert gyakorlatilag senki nem tudja milyen bevételre lehet innét számítani. Itt még csak 1 kis átárazódás történt szerintem és messze a cég valódi értékének a beárazódása. Persze ez csak az én véleményem, de emlékszem amikor 60-80-100ft-nál írták nekem sokan, hogy sokat nyertem a papírral és adjam el, ugorjak másba, stb. Azóta osztalékokat is kaptam és még bővítettem is! Most maximálisan elégedett vagyok, mert jó irányba növekedik a cég és majd az árfolyam is fog. 1 cég sincs a BÉTen ahol a vezérek annyit dolgoztak volna mint itt! Az eredménye is jönni fog. 2000es szint szerintem csak átmeneti lesz, mert sokkal többet fog érni idővel. 1654ft és 86milla OTP megállíthatatlan 27000ft!!! Mi lesz, ha fegyverszünet lesz! Telekom is csúcsközelben és amikor 300ft volt a 4IG akvikra többen azt mondták, hogy dupla áron vesz cégeket. Ha azt nézzük akkor most kijelenthetjük, hogy kevesebb mint félárért vették a cégeket??? Persze ilyenkor a régi önjelölt elemzők, károgók hallgatnak...
Érték én sok mindent,de inkább lassú csúszást látok a papírba.Mintha elfogyott volna itt a vételi erő.Komolyabb hírig inkább esést várok.Nagyon sok pozitívum be lett már árazva.Egy nagyobb emelkedéshez vmi ütős hír kellene.De ne legyen igazam.
USAban tuti több szerződést is köt a cég. Jászai már harmadszor tárgyal ott. Egyébként még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy akár befektetőt is hoz onnét. . Akik türelmetlenek eladják. Én gyűjtöm, napok óta. 46on ma is kaptam és még várom, hogy dobják. OTP újabb csúcson, certiim lassan elfogynak. Várom itt is az újabb csúcsokat, csak az a kérdés, hogy áprilisban, vagy csak szeptemberben jönnek a 2000es árfolyamok? 1648ft és 11milla
lassan a fél világgal tárgyalnak, remélem nem azért, mert mindenhonnan lepattannak (-:. Jó lenne valami konkrétum is, a folyt. köv. alatt remélem ezt értette.
A Boeinggel tárgyalt Jászai Gellért, a 4iG elnöke és Magyarország nemzetközi üzleti kapcsolatok fejlesztéséért felelős nagykövete, valamint a hazai űriparról és űrkutatásról és védelmi kérdésekről beszélt amerikai kormányzati szereplőkkel – derül ki Jászai Gellért LinkedIn-posztjából.Jöjjön el egész napos szakmai és véleményvezér fórumunkra március 27-én | Építőipar 2025 konferencia (x)▾hirdetés"); background-position: 0px 6px; background-size: 18px 13px; background-repeat: no-repeat; background-attachment: scroll; background-origin: padding-box; background-clip: border-box; font-family: var(--font-roboto); font-style: italic; line-height: 1.5; padding-left: 25px;">Tovább erősítjük kapcsolatainkat az Egyesült Államokkal, hangsúlyt fektetve a csúcstechnológiákra, például az űr- és a védelmi ágazatra, és azon túl is.
https://invst.ly/19pwq4 MA200 most 976 április közepére 1000 felett lesz, az egy nagyon kemény támasz. Én nem álmodoznék az alatti árfolyamról, mert túl rövid az idő hozzá és túl messze van pontban. MA50 1598-on fogja metszeni a csökkenő csatorna tetejét, azt érdemes lesz figyelni. Ugyanennek a csatornának az alja 1270-en van amikor metszi MA100. Viszont van két fibónk ami érdekesebb: 1510 és 1398.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.