Nekem még az nem szimpi, hogy most is beáll 1424-re 10K-val az emberünk, de alatt 1412 a könyv. Jó lenne több 10K-s pakkokat látni fent lent, mert így egy-két ilyen 14-20M-s pakk el tudja torzítani a kereskedést.
https://invst.ly/18-emu rövid távon szeretek ránézni az órásra. a csatorna aljáról fordult tegnap, de még nem fordult fel a csatorna tető felé 100%-osan. Január 23 óta csökken a forgalom, februárban 5db óra volt, ami nagy forgalmat hozott, ez tűnik még nagyobb befektetőnek. Tegnap nagyobbacska forgalommal ment le, aztán az RSI 33-on kifagyott és vissza lett tornászva. Óráson az is látszik, hogy a nagyobb pozitív tranzakciók 1400 felett történtek (1420), tehát épül ez a szint is. Alatta 1296-on volt még ennyire nagy forgalom.
Köszi :D . https://www.portfolio.hu/global/20250218/kimeletlenul-belerugott-az-eu-s-vezetokbe-a-rheinmetall-vezere-a-gyerekek-asztalahoz-ultettek-titeket-742027 . "Az FT kiemeli: a Rheinmetall a háborút követő globális bizonytalanság egyik legnagyobb nyertese: 2021-ben 5,7 milliárd eurós árbevételük volt, a következő 5 évben átlagosan éves 30-40 milliárd euró bevételre számítanak." Tehát a közös cégnek a tervekhez képest akár 5x-ös bevétele is lehet!!! Eredeti tervek még 1milliárd EUR-ról szóltak és ennyit vártak a közös cégbe. Ebbe a drónipar nincs benn. Ehhez jön még: " A 4iG és a Rheinmetall közös vállalaton keresztül nyújt IT-szolgáltatásokat külső és belső ügyfeleknek. A tervek
között szerepel, hogy 2028-ig a 4iG átveheti a Rheinmetall civil
autóipari szegmensének informatikai ellátásával kapcsolatos
szolgáltatásokat, akár 100 százalékban." . Ha ezeken a tényeken elgondolkodunk és sikerül mindenhol átvenni a Rheinmetall informatikáját, akkor megállapíthatjuk, hogy 2028ra alsó hangon is kb. 3milliárd EUR bevétele származhat a közös cégnek. Közös cégnek 51% tulajdonosa a 4IG. Tehát min.1,5milliárd a ráeső rész, ami 600milliárd ft!!! Ebbe a drónipar nincs is benn. Na én ezért hiányolom nagyon, hogy Jászai nem beszél a hadiiparról. Ez csak az én meglátásom és lehet, hogy túlzás. Szerintem az idei nyereség és a következő években a várható minden üzletágban javuló eredmények miatt veszik a nagyok.
Portfolio Investment Day 2025 Február 18-án lesz a Portfolio investment Day 2025 befektetési konferenciánk, ahol profi szakemberek osztják meg befektetési ötleteiket, legyen szó a részvény-, állampapír-, nyersanyag-, kripto-, ingatlan- vagy műtárgypiacról. Most érdemes jelentkezni! Információ és jelentkezés ..
Nem ártana ha néha visszaolvasnád magad...mert túlzó amit csinálsz. Balin jelenthet neked pedig ő is nagy figura. A szakmai része rendben van,biztos többet tudsz a cégről mint bárki más. Csak ez az örökös szoprán hang ami zavaró sokaknak és megtévesztő is a "kezdő befektetőknek" . Jó kereskedést.
Szerintem ha ide akarnák hozni, akkor Jászai hetente adhatna interjút. Az elmúlt 2-3 hónapban annyi minden történt ,hogy nyilatkozhatna folyamatosan mindenhol. Árfolyam emelkedés, tárgyalások, szerződések, újabb partnerek, itthon az ONE indulása, de ő csak csendben van. Egyébként előre ugrott az ország milliárdosai rangsorban is, mert kb. 75%-al nagyobb az értéke a részvényeinek. kb. min 226milliárdos a vagyona. Ez hányadik helyre elég??? Jelentésig a haverok gyűjtik. Ami a lényeg, hogy Magyar Péternek is csak 4IG részvénye volt a múlt héten :D Páran meg most adják el :D Szerintem majd 1500 felett jönnek a kicsik és versengeni fognak a papírért. Persze még a jelentésben a több mint 22milliárdos pénzügyi veszteség majd sokakat megijeszt, de ha marad az EUr árfolyam idén az első negyedben több mint a fele visszajön. feel de jelentésig talán 1500??? :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.