Valaki betehetne 10es könyvet. Kíváncsi vagyok a vételi oldalra. 1400en most van nagy vétel? Mintha várták volna, hogy a naygok öntsék, de nem jöttek öntők. Még a kicsik sem borítottak. Érdekes. 1412ft és 219milla Lesz 1420as záró???
Azért remélem jelentés után végre Jászai is nyilatkozik. Hihetetlen, hogy jönnek az infók és ő nem szólal meg. Miért ez a nagy titkolózás??? . https://www.portfolio.hu/befektetes/20250217/fokuszban-az-ukrajnai-helyzet-ugranak-a-vedelmi-reszvenyek-arfolyamai-741761 Ha a hadiipari 2 éves tervekről nyilatkozna, tuti, hogy 20%-30%-ot emelkedne az árfolyam 1 héten belül. Az még a 4IGnél 1 sötét ló és a piac sem árazza. 2 éve mikor még a tervekről beszéltek, szerintem a Rheinmetallnak még fele megrendelése sem volt. Azóta több gyár építését jelentették be és több műszakban dolgoznak. Rheinmetall grafikonon az látszik, hogy 3 éve januárban 87EUR volt az árfolyam, most meg több mint 10X-ese. A nagy kérdés, mi csapódik majd le nálunk 2 év múlva??? Mekkora nyereség jöhet a hadiiparból??? 1410ft és 205milla S.Worthington Nem gond persze. Én is azért írtam, hogy nyugodt vagyok. Kicsit kevesebbet fogok az árfolyamra nézni, mert idén sokat időztem itt a fórumon. Felesleges ennyit írogatnom.
Én is azt látom, hogy védik az árfolyamszintet, valószínűleg nem véletlenül…,1-2 leszúrás kivételével maradhatna a kioldalazás. Hűteni kell az indikátorokat, hetesen 91-es volt az RSI. Kíváncsi vagyok jelentésre mennyire fogják dobálni a kicsik, ha az átalakítások miatti veszteségek még magasak lesznek.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.