A Telekomot 4IG-re cserélni abban egyetértek, szerintem nem is kérdéses. Viszont mondjuk OTP-t 4IG-re cserélni jelenleg? Erről mi a véleményed, mondjuk 2025 decemberig tartó tartományban.
1500 felett már majd jönnek azok a spekik szerintem, akik majd arra spekulálnak, hogy a vezérek tényleg hozzák a beígért 400milliárd feletti értékteremtést és a részvény éven belül eléri a 2400ft-os árfolyamot. Egyébként a hazai alapok többsége nem vásárolt 4IGét eddig, mert kockázatosnak tartja. Ha jönnek a nyereséges negyedévek, majd ők is veszik, mert jelenleg a BÉTen az 5. legnagyobb papír. Ekkora papírt már be kell tenniük a portfolióba. Ha meg visszajön a BÉTre a háború miatt kivonult külföldi tőke ők szintén veszik majd. szép év elé nézünk, sőt évek!!! 1444ft és 135milla napi átlag: 1443ft!!! Hányan röhögtek 800-900nál, mikor írogattuk, hogy a Telekomot meg kell előznünk és, hogy valószínű jó csere a Telekom eladás, 4IG vétel. Hát aki cserélt az már tudja, aki meg cserélni készül még megtudhatja.
-Jó napot! Private Banking friss:-4IG napi: Az emelkedő swing mélypontok
megváltozásával lehet majd fordulatra
következtetni.
Egyelőre hiába a kimerülő momentum, ez csak akkor
tudna fordulatot hozni, hogy az utolsó swing
mélypont (1375) alá menne.
Ez nem feltétlenül jelent trendfordulót, csak
korrekcióra látni ebben az esetben is esélyt.
A trendvonal február végére ér fel az 1250 körüli
szintekre, de amíg nem látunk egy alacsonyabb
tetőpontot, addig nem fog tudni trendszerűen
lefordulni.
Ellenállások: 1438; 1500.
Támaszok: 1250; 1125; 1218.
És jó 4ig részvényesnek is lenni!!!Még ha a Pompi bácsi óva is int mindenkit,azért még nem kell a szomszédba menni kölcsönkérni,aki ide befektetett nem?A lé határozza meg a tudatot!Egy tanács,mindenkinek azért van a feje,hogy használja!Nem csak arra jó hogy rá lehet tenni a sapkát,meg bele lehet tenni a kajàt-piát!Lehet vele gondolkozni,nem kell 8 diplomásnak lenni!Meg grafikonokat rajzolni!
Miért kell kinevettetni magadat? Miért vagy ennyire megkeseredett? Én emlékszem amikor talán 2022 végén vagy 23 elején írtad, hogy a befektetéseid nagy részét elbuktad. Talán ha jól emlékszem 15%-20% maradt. Ha utána 5Xöztél, (amit kétlek) akkor is csak a pénzednél maradtál. (mivel próbálsz dicsekedni most :D) Arra emlékszem, hogy szidtad a rendszert akkor is, mert abban láttad a hibát, nem magadban. Ne ránk haragudjál, nem mi buktuk el a pénzed. Akkoriban 500ft-os EURról írtál és mindenkit arra buzdítottál, hogy külföldi tőzsdéken kell befektetni, mert a BÉt halott. Ahhoz képest tavaly a világ egyik legjobban teljesítő tőzsdéje volt és lehet, hogy idén is az lesz. A másik, hogy rengeteg részvényem van 40ft-ról, ami ezen a szinten 35X-örözés és még osztalékot is kaptam közben :D Persze szerinted ez kevés :D Azért olvass utána azok a kicsik akik ugrálnak és áttétellel kereskednek, a többség elbukja a pénzét. Persze lehet itt utólag sok mindent írogatni... Az még, hogy nem látod, hogy a 4IG a jövő cége az a te hibád. Nem tudod elképzelni, hogy a Rheinmetallal a háta mögött mit akarnak felépíteni. Miért fáj neked, hogy mi itt többségben elégedettek vagyunk a cég építkezésével? Csak megjegyzem: Ha volt 10milliód és 35Xörözted volna, akkor most lenne 350milliód és valószínű nem lennél ideges és közben az osztalékokat még költhetted is volna :D Menjél és tapsolj pompernek és 4IGben és Opusban csak várjátok a csődöt.
Elnézést, de rice írásai nekem személy szerint többet segítettek mint amit te most ide okádtál! Viszont abban maximálisan egyetértek veled, hogy jó most magyarnak lenni!
Magyarnak lenni nem azt jelenti kinek mennyi pénze van jelenleg!Meg melyik párt alatt hozott valakinek a tőzsde személy szerint többet vagy kevesebbet!Attól hogy valaki lop,én még ugyanúgy lehetek magyar,ha akarok,de ha olyan párt lenne aki nem lop mint a mesébe,attól is lehetek egy senkiházi szar is,meg rossz befektető is!Olyan dolgokat kapcsoltál össze,aminek kevés köze van egymáshoz szerintem!öregapám azt szokta mondani,nemcsak az Antilop!Ezek olyan dolgok amin kár agyalni,hacsak nincs valaki a felső körbe benne!Én nem vagyok,meg nem is akarok!És nem is érdekel,ki mennyit lop,mert ebbe nem tudok mit csinálni úgysem!Felesleges dolgokkal meg nem terhelem az agyam.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.