A nagy kérdés az, hogy a spekik jönnek-e majd 1500 felett? Régebben is írtam, hogy ott már feltűnhet nekik, hogy az árfolyam stabilan tart 2000 fölé. Ha majd jelentés után, márciustól szivárognak hírek is, jöhetnek majd bolond napok, amik nagyobb emelkedéseket, eséseket hozhatnak és őszig liftezhet bőven az árfolyam. Lehet, hogy addigra jóval 1500 felett leszünk? és csak utána jönnek a hírek? Régebben még 800nál is írtam, minél kevesebb a kicsi a papírban, annál könnyebben és stabilabban tudják majd felfelé nyomni az árfolyamot. Hát most ezt látjuk. Sok kicsi eldobálta olcsón a papírjait, meg átugrottak más papírokba. Most értetlenül figyelik az eseményeket. 50en 1000db-ot én is adtam ma, csak az íze kedvéért :D Várják az eladókat, lehet hamarosan jön a 2. szippantás. 1456ft és 170milla napi átlag:1446ft!!! Ma megint lesz forgalom!
Ugyan R1454 , de az 1460-as eladók közül állnak ki, nyilván valaki rajott, hogy magasabbra is állhat... az jó jel ha vonják vissza az eladó pakkot :) mehetünk fel!
Ha átviszi az 1450et a papír, akkor jöhet 1 ugrás az árfolyamba 1500 elé. Szerintem a héten átvisszük. Erősödnek rendesen az 1300 feletti szintek. Szerintem most nem nagyon van befektető aki 1200 alá is eltudna képzelni 1 korrekciót. Ellenben emelkedésben 2000ft feletti szintek lehetnek még idén! 1446ft és 33milla Ha 200milla feletti forgalom lesz ma, akkor akár ma is átvihetjük.
Nem is olyan régen, mikor még 800ról ugrott meg néha 810re és mindig azt éreztem, hogy végre most kitör talán. Végül visszacsorgott 800ra jelentéktelen forgalmak mellett. Ezzel szemben ma egy kvázi nyugis napont 200 millió feletti forgalommal emelkedik erőlködés nélkül 10 huf-ot. Ez azért elég jó érzés.
M1 hiradóban ezt a 3 pontot mondták,amit beírtam,a többi pont amiket Te mondtál,nem tudom mi lesz!Most megy az USA delegáció,azt egyeztetnek!Szerintem a zöldgarbós az első hármat se fogadja el,úgyhogy menni fog a háború tovább még!Mai nap egy stabil nap volt megint a 4ig-ben,és 10ft-ot emelkedett a papír!Örüljünk ennek,vannak vevők,eladók is,megy a kereskedés,úgy néz ki 1400ft felett meg tudunk tapadni tartósan!Én elégedett vagyok eddig maximálisan!A kolléga kérdésére válaszolva EU semmit se nyer szerintem,annyit beletoltak a háborúba és az újáépitésben akarják ezt visszahozni,de fel nem fogom hogyan,meg azt ki fogja fizetni! USA meg a fegyvereket adta,ott is abból mi profitjuk volt nem tudom,szerintem ott meg az volt a cél hogy meggyengitsék az Oroszokat meg az Eut gazdaságilag!Nem értem milyen pénzek mozogtak honnan hová a háttérben,sosem fog kiderülni,de durva!Politika+háború részemröl lezárva,mert rengeteg dolgot nem értek,amik mentek itt!Sok nyerőt mindenkinek!
4. A szövetségesek tovább fegyverzik Ukrajnát, 5. Nemzetközi békefenntartók mennek Ukrajnába, 6. Pürrhoszi győzelem lesz ez az oroszoknak 7. végső soron a maradék ország csatlakozik az EU-hoz. Tény, hogy eddig csaak ímmel-ámmal ment a felfegyverzés, gyakorlatilag kisöpörték az elavult haditechnikát, meg adtak mutatóba néhány újat, de a putyini hegemóniát nem fegyverrel lehet megtörni, hanem épkézláb gazdasággal. Rengeteg nyugati tőke fog beáramolni az ukikhoz, mert már 14 után elkezdték felpumpolni őket, ezért is ugrált mindenki a gabona behozatal miatt - ugyanis olyan technológiát használnak, amivel fele költségen tudnak ugyanannyit termelni, és ezt a tudást a nyugati multiktól kapták. Érdekesség, hogy itthon ugyanez sokkal lassabban terjed, mert még mindig mindenki szántani akar... Aztán ott van a frissen megszerzett haditechnikai tudásuk, nem véletlen, hogy a Rheinmetall is ott építkezne. Hosszútávon mindig a demokrácia a nyerő, mégha most nem is úgy tűnik.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.