"A digitális fejlesztések is igen komoly perspektívát kínálnak. Ennek köszönhető, hogy létrejött tizenhat magyar vállalat részvételével egy magyar digitális klaszter az Öböl-térségben, sőt nagy zenei, illetve kulturális fesztiválokon a készpénzmentes fizetési szolgáltatást már most egy magyar vállalat biztosítja" – mondta." - ez a fesztipéj vagy mi?
Szerintem az MNB perére meg fogják állapitani, hogy pontosan csak annyi részvényt adott el amennyit mind meg is vett korábban. Ergó mindkét irányba teljesen azonos erőhatást fejtett ki, csak a napi forgalmat torzitotta el nagyon. Egészen pontosan egy "ejnyebejnyét" fog majd kapni érte. Olvasni se fogunk már az ügy fejleményeiről. De tény, hogy ez egy partalan vita. Én is benne voltam a papírban és nekem sem tetszett. Valamint én is rávettem 728nál, amikor te is. Be is írtam ide.
nem kell külön perelni. erre való az mnb. észrevette a manipulációt, feljelentette őket. ha úgy ítélik meg, akkor akár börtönt is kaphatnak. ennyi. szerintem lépjünk is ezen túl.
konkréten aki 2023-ban rv tulajdonos volt, azt mind megkárosította azzal, hogy lefelé nyomta a papírt az önmagára kötésekkel. szerintem rohadjanak is meg.
Na de pont ezt mondom, hogy az MNB-n kívül ez se a rendőrséget, se a bíróságot, se senkit nem fog felizgatni, mert senkinek nem okozott kárt. Nem lógott meg senki pénzével jogtalanul. Az MNB meg gondolom ilyen ügyeknél hivatalból kell tegyen feljelentést is. Semmi se fog történni már ezen túlmenően.
Amúgy már bocs, de 2023-as manipulációnak volt a eredménye, hogy senki nem mert már belevenni 2024-re, mert a zrt állandóan adta magára a papírt lefelé is. Páran voltunk csak, akik sejtettük, hogy ez nem valós kereskedés, hanem valaki mutyizik. (én a törökre gondoltam) Én emiatt is vettem még 728-on is mert hittem benne, hogy nem a kisbüfik ennyire marhák, hanem valaki direkt szórakozik. És itt akkor fel is merül a kérdés, hogy hány kisbüfit ráztak ki ezzel a manipulált lefelé adással? Hányan adták el bukóban? Mennyi pénzt vesztettek? Szerintem teljesen jogos lenne legalább egy felfüggeszettettet adni, de ez magánvélemény.
Ehhez minimum másoktól kell pénzt kicsalni jogtalanul. Jó nagy tételben. Ez a Zrt-t senkit sem rövidített meg, amit rá lehetne bizonyítani. Sőt csak a saját pénzéből bukott, tehát sokkal inkább az ő kárára lehetett nyerni.
Nem az MNB ülteti le, hanem nyomozás fog folyni vagy 3 évig aztán majd hoz egy bíró egy ítéletet mivel ez egy gazdasági bűncselekmény. Ha a CEO tiszta volt eddig, akkor kap egy felfüggesztettet. Kizártnak tartom, hogy elmeszelték, de nem jelentették fel. Ha meg feljelentette az MNB akkor a rendőrség nem fogja lezárni csak úgy a nyomozást. Vagy mégis...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.