Hétfő délelőtt írtam, hogy remélem a héten 950 felett leszünk. Hát kicsit "túltoltuk Béláim" :D A lényeg, hogy kevés kicsi van a papírban és ha jön 1 nagyobb vevő, akkor felkeltornászni az árfolyamot rendesen. Most hír nélkül megyünk, de idén több hír is lesz. Akvik, nyereséges negyedévek, (szerintem a 2Q vagy a 3Qtől), AHas cég kisebbségi eladása (szerintem kb. +200milliárd) szerződéskötés Elon Muskkal, további saját részvény vásárlások, hadiipari megrendelések a Rheinmetalltól esetleg drónok megrendelése, stb. Ez az év rólunk fog szólni, persze lesznek nagyobb esések is, de az irány fel. A kérdés, hogy meddig? Ha a cég tartja a szavát célkeresztben lehet a 2000ft-os árfolyam, mert +400milliárdos értékteremtést ígértek őszre. . Februári jelentés viszont megint nagy veszteséget hozhat, mert az EURós hiteleken több mint 20milliárdot buktak. . Még talán 2 hete írtam, hogy ha a cég mindent eladna és kifizetné a hiteleit, akkor több mint 2000ft maradna a cégben részvényenként. Ezt akkor pontosan levezettem, mert van most 109milliárd kp. is. Lehet, hogy ez az átárazás folyik. 1080ft és 69milla
Hát ezt nem szeretném megmondani, kábé a 70%-a a pénzemnek itt van most jelenleg!Csak egy kis érdekesség mindenkinek,Neked is:2021-ben egyetlen nap alatt 875ről 996 Ft-ra emelkedett a papír +121Ft!+13,83%/nap!Aznap 27.600db-om volt,3.339.600Ft egy nap alatt,csak 4igen!Akkor volt 10-15féle papírom kàbé,teljesen máshogy kereskedtem mint most!Most 3-4 papirba osztom meg max a 90%-át az erőimnek,azt is súlyozom!Sokat ugrálok,mozgok,ahogy a helyzet megkivánja!Rugalmasabban dolgozok,de van hogy hetekig nem veszek semmit!A háború kitörésekor is full papírokban voltam,új helyzet,nem tudtam mi lesz,voltak napi 5-6 milliós bukók a számlámon!Nem tudtam mit csináljak,valamit lépnem kellett!Akkor elkezdtem adni-venni,bejött,pár hónap alatt kimozogtam a bukókat!Ráálltam akkor erre a vonalra!Talán mondhatom,hogy a háborúba jöttem rá,hogy hogy kell tőzsdézni 22 tavaszán,nyár elején!Akkor volt az áttörés nálam..
Az nem baj!Ma is elvittük az aranyérmet a Magyar tőzsdén!7,3% emelkedéssel!Jó pihenést mindenkinek,én ha nem halok meg éjjel,akkor reggel biztos itt leszek,mert van élet itt újra végre!Szálljon tovább a 4ig űrhajója!Reggelig hajtóműveket tartalékra,9 előtt rá a kakaót,azt gyerünk a Telekom után!Figyeljen mindenki,izgalmas nap lesz holnap is itt,az 1000%!Bármi lesz!
https://invst.ly/18g2nc most már látványosan kilépett az eddigi csatornájából. (lila pontvonal) a szaggatott zöld vonal lehet egy keményebb ellenállás, a csatorna legteteje pedig még nagyon messze.
Brutál volt ez az elmúlt 2nap!Veszik a papírt mint a cukrot!!!Egyre agresszívebben támadnak a cápák,jönnek a vérszagra!Tippelni se merek holnapra,de szerintem 1100 felett hír nélkül is..
Én elmentem az évek alatt 20.000db-ra csökkentettem!Kellett a pénz kereskedni!De 23-24be jöttem vissza már folyamatosan!Nem titok,nekem az volt az álmom 21óta,hogy itt fogom a világot megváltani 4ig-be,azért is kezdtem venni annó!Talán beérik a gyümölcs lassan!
Nyárra remélem leelőzzük őket, még akkor is ha 1400 felet lesz a Telekom :D Írtam, hogy 950 felett gyorsulhat és főleg 1000 átlépésétől vártam az igazi gyorsulást, de ekkorát nem. Ilyenkor azért sok kicsi elgyengül és eldobja. Pár speki meg ráugrik és veszi, hátha hír lesz, vagy megy 1-2 napot még felfelé. A lényeg, hogy kevés új kicsi érkezett a papírba még 1000 alatt és ez a régieknek nagyon jó. Záró: 1056ft és 530milla ?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.