A szemelyeskedes madriddal oda-vissza az oke, de a kormanyunkat miert ne vedhetne? Csak tamadni lehet? Legyunk mar kovetkezetesek. Egyebkent engem csak az arfolyam erdekel, az meg lefagyott, a 851et meg se piszkaltak, es mar a 850 is akadalyt kepez. Kivancsi leszek mikor oldodik ki ez a dugo, kene valami dulcolax neki.
szerintem ugyanazt mondjuk: nord nutex kalap szar papírok, és azt spekázzák 70M forgalommal a Wallist meg nem veszi senki, miközben egy nagyra nőtt nemzetközi cég, husos nyereséggel. na ez nem érthető nekem...
Ebbe most mi rosszat írtam??? "Madrid is régóta nem is kereskedik, ő például soha nem vallja be, hogy
bukott, 4IGét már régóta csak negatívan, az országot, kormányt, ft-ot
pedig kb. 1éve csak negatívan látja, ennek valószínű komoly oka van" Komoly ok nálam azt jelenti, hogy a régről volt a papírban és neki voltak 40ft-os és még annál olcsóbb!!! részvényei. Azzal volt tele régebben, csak korán dobta,majd drágábban vette vissza és ugrált és mást is vett (Synergont-ami csődbe is ment és Deltát is,stb.) Mivel 21Xezett az árfolyam és 2X fizetett osztalékot, ha nem kereskedik akkor 22Xerezi a pénzét!!! Ha például 5milliója volt, most 100milla felett lenne, de valószínű nincs, mert reált sem fizet több mint 1 éve. Valószínű azért a 4IGvel foglalkozik és győzköd mindenkit, hogy mindig igaza van, mert csalódott és sajnos nem jött be a számítása. Kicsit betegesen ragaszkodik az állandó igazához. választás előtt még a kormány leváltásáról írogatott, utána Hadházy majd feljelenti a 4IGét, majd maradt a NERpapír nem emelkedhet és a fékek még 670en is, stb. Lezártam. TomJerry86 nézd meg azokat a részvényeket amikre pont orbitális hivatkozik. pl. 5 éves grafikont. Akkor ott mit szóljanak? és van rosszabb is. Ez a tőzsde és nem kívánságműsor. Lehet nagyon is igazam van, hogy a kicsik türelmetlenek.
Turelmetlenek vagyunk? Hany ev turelem kell meg? Egyszeruen sokan atverve erzik magukat, mert a tozsde a piacrol kene, hogy szoljon, ez a reszveny viszont semmilyen piaci reakciora nem kepes. Ezektol a szovegektol meg rosszul vagyok: "kiszorjak a turelmetleneket, a remego kezuek adjak, a kicsik szorjak, ilyenkor kell ulni a kezeken, stb"
Csak megjegyzem, hogy lehet erre megy ki a játék, hogy a türelmetlenek dobják a papírt. Én azt látom, hogy kevesen maradtunk, de akik vannak annak a fele nagyon türelmetlen. Van vevő, 840en lehet dobni és majd az idő eldönti ki járt jól. Nagy vevő várja a türelmetleneket. Valószínű tudja, hogy vannak még bőven nagy nyerőben régebbről és akik az elmúlt évben 700 körül vettek. Miért kéne megadni nekik a lehetőséget, hogy 900 felett dobálják, mikor szép lassan eldobják majd itt. Meglepődnétek, hogy 750 felett, milyen sokan csökkentettek a kicsik közül és mennyi az a pár aki bővített. 849ft és 31milla
A gond az, hogy mindig "majd jovore"... 2 eve ulok mar a konzervdobozban. Amit latok, minden hirre immunis a papir, a piac mozgasara is. Egyszeruen a nagyok akkor es oda teszik az arfolyamot amikor es ahova akarjak. Semmit nem gondolok mar moge, semmi kulso hatas nem szamit itt.
Ne viccelj. Számold össze az idei forgalmukat és a 4IGét is. Meglátod mekkora a különbség. Olyan cégeket mondtál, amiket figyelni sem lenne szabad. Veszteségesek és több mint 50%-os a közkéz. még a vezetők sem veszik :D Nordtelekomnak 1 alkalmazottja van. VICC!!! Ne fárasszatok ilyen nevetséges cégnek mondott valamivel. OTT kategória. Egyébként még az is nagyobb volt náluk. Az a baj, hogy sokan soha nem tanulnak a mások hibájából. Deltát is sokan ajánlották 150nél (köztük madrid is) és nézd meg mit tud, pedig sajnos innét is sokan átmentek oda. Egyébként szerintem még mindig nem késő visszajönniük. Autowallis az jó lesz. Ha cirkusz akkor nevess :D 847ft és 27milla
értelek én, de a nutex+nord forgalma 70M ez meg 20M Milyen beteg balkáni tőzsde ez???? Autowallis fair érték fundásan 200Ft és 113Ft 3MHUF a forgalom. Ez nem tőzsde hanem cirkusz.
Lehet itt grafikonozni vagy bármi mást számolni, egyszerűen olyan hírek jöttek ki ismét, hogy ez menni fog felfelé. Minden ebbe az irányba mutat. Lehet lesz egy kis csökkenés vagy megtorpanás, de szépen fogja a szintet és valahogy de kicsit emelkedik. Nagyobb erősödést vártam a héten meg kell mondjam, ma ismét egy jó hír a drónvédelemmel is. A kérdés a mikor indulunk. :D
Furcsa persze, de rengeteg pénzt elvittek a BÉTről és állampapírba került. Külföldiek is kivonultak az EUs pénzek elmaradása és a szomszédunkban zajló háború miatt. Sajnos a nagy lefelé körben a kicsik többsége bukott. Többen eltűntek a fórumokról, vannak akiknek most még reálra sincs pénzük, sokan mindent csak szidnak, mintha más lenne a hibás. (Madrid is régóta nem is kereskedik, ő például soha nem vallja be, hogy bukott, 4IGét már régóta csak negatívan, az országot, kormányt, ft-ot pedig kb. 1éve csak negatívan látja, ennek valószínű komoly oka van) . Ha majd jövőre kamatcsökkentések lesznek, akkor indulhat majd be igazán a BÉTen az emelkedés és valószínű lassan majd a külföldiek is jönnek újra. Ha majd lesz pezsgés akkor majd a hírekre ugranak a spekik. Amikor az árfolyamot beszorítják szűk kereskedési sávba, ha kitör nagyot szokott menni. 700 alatt is beszorították és a 700-800as sávot átugrotta 1 hét alatt a papír hír nélkül. . Fidem Drónok fejlesztésében is tuti benne lesz a 4IG a Rotorson keresztül. Amit hétfőn délután írtam, hogy a 4IG az új drónvédelmi cégben 32.5%-os tulaj, az azért nagyon komoly eredmény. Ezzel a technológiával, majd külföldön is labdába rúghatnak. Blénessy László, a 4iG Nyrt. vezérigazgató-helyettese nyilatkozta: „A Rotors &
Cams számos létesítmény védelmét biztosító referenciával rendelkezik a
drónelhárítás területén, így a társaság jelentős tudástranszferrel
támogatja az új leányvállalat létrejöttét, ugyanakkor párhuzamosan
tovább folytatjuk a magas szintű fejlesztési, gyártási és üzemeltetési
tevékenységünket is.” Azért növekedik a forgalom. 850ft és 20milla A cég vételeire meddig kell még várni? A kicsiknek kéne a bizonyíték, hogy ezek fontos hírek és a cég szerint is nagyon pozitívak. Saját rv. vételek, ezt erősítenék.
Nekem azért azt nem tetszik, amit a TA mutat. fundásan van egy jó cég, felrántják az árfolyamot 870-ig és azóta nyomják lefelé és csorog. jönnek a hírek, gigaberuházásokról és komoly együttműködésekről és teljesen ignorálja. ok, most az egész piac egy rakás szar az USA miatt, de hát akkor is furcsa.
Ha valaki úgy tartja, hogy jó a cég és sokkal többet ér,akkor simán kikaphatja. Ha úgy gondolja, hogy a fék azért van, mert gyűjtik, akkor is. Ha hosszabb távban gondolkodik,akkor direkt jó, hogy sok eladó van, mert komoly pakkot tud venni. Ha valaki csak hetekben gondolkodik, na ő nem fogja kikapni az tuti, mert fél, hogy újra befékezik. Fórumon is látszik, hogy a 4IGben nagyon kevesen vagyunk kicsik és nem csipkedik a spekik. Cég és Jászai is az elmúlt időszakban nagyon sokat vettek és mégis több dilettáns kicsi itt a fórumokon tömést emleget. Hogy...??? Arról már ne is beszéljünk, hogy elemzőknek nevezett jósok pedig csődről írogatnak :D és elijesztik a kicsiket. Szerintem majd fognak jönni és persze egyszerre. Valószínű akkor már 900 felett lesz az árfolyam. (Régóta írogatom, hogy úgy gondolom, hogy sokan majd csak akkor veszik észre) Szerintem azért lenne logikus most a cégnek vennie a saját rv.-éket. Ma nagy az eladói oldal és simán kikaphatnának 80-100edb-ot. Ezt ki kéne használni. 850ft és még mindig csak 3milla alatti a forgalom.
ebben nem értek egyet, egy közepes speki nem meri kikapni a dugót, mert tudja, hogy ha akarják akkor betesznek egy nagyobbat, aztán már ki se tud szállni 100e db-al 0-án láthattuk, hogy hány darabot kötöttek át piacon, akkora darabszámmal már ha napi forgalomnak megfelelő dugó van akkor szerintem azt csak akkor szabad kikapni ha annak többszörösét is meg tudod venni
Nincs olyan, hogy nem engedik. Ha valaki venné, akkor mehetne fel. Nem veszik, ezért van itt. 1 közepes speki már tudna venni 100edb-ot. Ha jönne 3-4 senki nem lenne 900 alatt, mert akkor ráugranának a kisebbek is. Ha a cég belevenne 1-2 nagyobb tételt, szintén 900 felett lehetnénk. 846ft és nincs 500eft forgalom Kivárás van. Tartom azt a véleményem, hogy még mindig rengetegen vannak OTPbe ragadva, mert 16e és 14e közt rengetegen futottak venni és ez korán volt. Arra már gondolni sem merek, hogy eladták 10e környékén. Persze sokan határidőre vették, vagy certire és őket kiüthette a rendszer. Sajnos ez likvidítás csökkenést okoz a BÉTen, de ha majd az OTP újra 15e környékén lesz, újra foroghat a lóvé és menetelhetnek a kisebb papírok. 845ft és 600e a forgalom Na ezért kellenének a kicsik, hogy csipkedjék, mert így csak áll és a nagyok nyugodtan porszívózhatnak. Mondjuk ma nem nagyon dobálják eddig :D és ez jó előjel szokott lenni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.