Akkor már Hadházy féle ugatáss hangja is elcsitul nyugaton...Unio német o. Nem fog vizsgálni,blokkolni Rheimetall ellen semmit sem az biztos ilyen körülmények közt!
Ha lesznek,pedig előbb mint utóbb lesznek hadi ipari közös munkák rheimetallal Viktor onnantól ténylegesen valós jogalappal igazán!!! sütheti rá a bélyeget egyéb tranzakciókhoz is: Nemzetbiztonsági.... ,nemzetstratégiai jelentőségű...ecetera...bizbaz...
Mert nem a hadiiparban dolgozunk egyelőre. Még fiatal a kapcsolat , de hosszútávon nagyon jó lesz. Kell most egy jó GYJ és akkor stabilan átvihetjük a 800-at. Remélhetőleg a mai tárgyalásoknak valamiféle pozitívuma is lesz. A körülményekhez képest jól tartja magát a pappper
Nekem is fura,mindenesetre megnyugtató hosszútávon stabil erős támasza lehet ha durvul Mo-on a helyzet....azért a 25%-tulajdonával kiránthatja a sárból bármikor ha úgy tetszik neki vagy valamiért úgy akarja látni .Nem tétel ekkora világcégnek a pénz immár ebben a helyzetben a pénz ömleni fog hozzájuk....sajnos.....!!! Az unio nato államok,saját nemzetek önteni fogja rájuk a pénzt ha tetszik ha nem ők az új biontech pfizer a háború vakcina fejlsztői ....álszent sem akarok lenni de akkor is ez van az emberek gyarlók....
Talán itt ennyi volt a pánik mára. Reggel kicsit leadott a papír a pánikban a pénteki emelkedésből. Szerintem ha jön a jelentés,ami tuti újabb rekord lesz,akkor majd mehetünk 800 fölé. Én bízom benne,hogy 5milliárd feletti nyereséget összehozott a cég,talán 6-ot és akkor jöhet osztalék is idén kb.15ft-os.
__ha enyhul a feszultseg es ide megint jonnek a bennfentes infok nyitom is a rokonnak ismerosnek a __randomos szamlat es ket kezzel** veszem a 4iG reszvenyeket,remeljuk megint lesznek bennfentes infok mint 3 eve
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.