Ha Matyi atya mondja a misén, hogy "Baj van a mikrofonnal" A hívek zengik, hogy "és a te lelkeddel." :D Egyébként szerintem az árban nem egyezhettek meg egyelőre. Szerintem lesz Digi ügylet, mert vezetékes tv-telefon-net lábat nem fog tudni Magyarországon jobb feltételekkel (a Vodafone biztosan nem adja el a régi UPC-t, mert nemrég vette, a Telekom meg már be van betonozva itthon), az pedig, ha egyelőre a Telenor nem eladó és nem tudnak mobilszolgáltatót venni, illendő lenne, ha telekom cég akar lenni a 4iG.
Az időpont egybeesése miatt. Látták a számokat és megijedtek hogy milyen drága lesz? Nem tudom, csak spekulálok. Mindenesetre ez a hét meg a múlthét péntek sok kicsit kiráztak. Hacsak tanúlva a 2 évvel ezelőttiből a nagyok adják de nagyon lassan, óvatosan.
Mondjuk ha esetleg sikerül nyélbe ütni, akkor viszont most lehet valakiknek olcsón bevásárolni. A cégvezetők nagyon csendben vannak, nem is próbálják hűteni a kedélyeket. Előbb-utóbb csak lesz valami információ.
Volt bőven jó hír az elmúlt évek során azért. Mint 10 másik tőzsdei cégnél összesen. Ha esetleg nem jön össze, annak biztos meg van az oka. Nyilván felmérnek mindent aprólékosan, és ha valami olyat találnak, ami a cég jövőjére negatívan hatna, akkor elállnak az üzlettől. Jászai sem a saját pénze ellensége.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.