persze, én meg a kiskakas vagyok a disznóól tetejéröl:) hagyjad már magadat a 3millió rv el :))))) már rég a faszodat süttetnéd hawaion! azert koszi h irtál!
Na végre! Pont az ilyen tulajdonosi beavatkozásokat hiányoltam! Végre megszólalt egy fő részvényes, aki tud valamit de nem mondhatja! Köszönjük az infót!
Mit szolnátok ha azt mondanám hogy a phylaxia időkből van kb 3mill részvényem kb 12 ft-rol a fúzió után is tartom. Mit mondotok rám idióta, türelmes, demenenciás vén fasz... Neten meg tudjátok keresni ki vagyok. Üljetek a picsátokon lásd én.
Egyértelmű hogy nem érdemes nagyobb összegeket belefektetni most, de akik nyomják le az árfolyamot azok sem fektetnek be hanem egyik veszi a másik adja majd fordítva és azonos tőkével. Ezek a nagy átkötések amik mostanában létrejönnek ezek sem azok Az erősebb kutya elvén, akkor a kicsik miért nem élnek a lehetőséggel amit ezek diktálnak. Miért várjam meg hogy elapadjon az Ő játékok során a sajátom?
Teljesen rendjén van, hogy nem egyezik a véleményünk! ezért van, hogy emelkedik, van hogy esik egy részvény, mert nem egyforma a részvényesek elképzelése. én most arra gondoltam, hogy merész dolog nagy pénzzel és long stratégiával belevenni az opusba..
Nem baj ha nem osztom a véleményedet? Én a fúzió óta csak adok veszek kb 3000 rv el több van mint akkor volt külön befektetés nélkül. Ezért tőlem eshet ameddig akar ugy is napjába cserélem a részvényeket
eddig nem nagy a forgalom,de ez az egész BÉtre igaz ,viszont itt a csökkenő trend vonal alja innen nem nagyon fog esni szvsz inkább felpattan 10-15%-ot biztosan
Hol vannak már a 611-es tőkeemelési szintek? ki mer komolyabban belevenni? ne vicceljetek már! nulla a kommunikáció. ami volt is egy hónappal ezelőtt az pedig szöges ellentétben van azzal, amit korábban állítottak! Majdnem olyan kockázatos ez, mint bármelyik kispapír a béten.
Csak remélni merem, hogy nem az újabb beszálló balekok pénzét bevonni, a benne csücsülőket kicsit "elkápráztatni" nehogy ezen a szinten kiszálljanak. Utána tett egy kanyart 480-ig kb. csak hogy legyen hitele a fúziónak. Na onnan esett idáig.
NEW OPUS GLOBAL