Ok. Akkor megszeretném kérdezni, hogy a lock up, az MRP programban résztvevők esetében mégis hogyan képzelik el majd a részvények eladását? Jelenleg ugyanis félmillió AW részvény piaci eladásával kb. 80 forintig le lehetne küldeni az árfolyamot... A fenti opciókban azonban több tízmillió rv van ...:-)))
Rés ide vagy oda, előfordulhat!!! Akkor egy kicsit túl is megy rajta, de be van jelölve és a két piros ❓-nél várható kor. szvsz! Ehhez már szerintem BUX zakó is kell..😴
Nem értelek! Ki mondta, hogy 101-re kell beállni? A charton a 101 a 120-s csúcsról való korrekció ideális/várható szintje, én célárnak szoktam nevezni és C pontnak (ABC)! Lehetne WXY is, de akkor sokakban felmerülne, hogy mi van előtte? Szívem szerint ezeket a hármas hullámokat 1-2-3 nak nevezném, akkor többen értenék, de a program nem engedi ( elliott....)!! Visszatérve a 101-re, oda is korrekciózott és tököl régóta! Persze nem lehet a tőzsdén elvárni, hogy egy adott értékre érkezzen és forduljon, ezért adok egy tűrést/sávot neki 96,69 -ig, amit elég szűkre vettem, de bírja még! Ezek nem utólag és nem hasra ütésre készülnek! Láthatod a következő távolabbi sávokat is már..! A 110-t meg azért mondtam, mert ha áttöri, akkor esélyes a fenti célár, elindult a köv. C" szakasz!!! Az igaz, hogy a profik fogják a fejüket és hülyeségnek titulálják, mert nem szabályszerű több nézetből is, de használható/kerekedhető és ebből van a pénz! Aki meg semmit nem konyít hozzá, az is láthatja, mi volt és hova tarthatunk....! Ennyi volna a célom vele. 👍
és mégse törik le a szintet!!! 3 hónapja itt tököl és sok más papír is ebben a cipőben jár, a lényeg, hogy merre indul majd el!! 110 vagy 96-t töri? hmm 😲📈📉 #24030
Most jön az, hogy beállítják az árfolyamot a tőkeemeléshez és egy hónapig ott fog totyorogni, mondhatni teszetoszáskodni az árfolyam:-) Ott talán veszek mert utána lehetséges egy komolyabb felpattanás a következő két hónapban. Vagy nem :-)
jól tetted, nekem is csak jelképes pakk maradt lett valamennyi profit amin eladtam, de hát ez mégse lett 266, mint amikor Ádámosinak csináltak kiszállót minden hírre adnak, ez valami nagyobb kiszálló lesz, sosem fogy el a papír
AutoWallis Nyrt+topic