Hehe .. Csak aztán nehogy Nutex legyen az Appeninn is . Hányszor olvastuk már számtalan topikba ezt a kicsiket kirázzák altassák őket a nagy buli előtti dolgot —> azt lópikula nem lett . Nem kell túlragozni itt a dolgokat . Túlbonyolítani .. Ez pontosan az aminek látszik
Egy stabil magyar tőzsdéhez alapvetőség lenne, hogy ahol van osztalék ott pl ne éves legyen hanem fél vagy negyedéves mint a usa-ban sok papírban. Nem lenne osztalékvágáskor óriási hullámzás és nem lenne mondjuk egy negyesé es osztalék elmaradás esetén szívroham.
*Lehet ez is egy megközelítése a szóban forgó asszem 50k-s pakkcserének, nem állítom, bár ilyen nézetből ez is hajaz a túlgondolás kategóriára. *Minek több részvény nekik? Mert például ha lesz osztalék, saját maga körének több pénzt tud kiosztani. (A csendben lévő milliós dbszámú pakkosok mi másért lapítanának és tartanának ki?! - esetleg hatalmi kérdések) *Miért lehetnek a tőzsdén? Na erről sokat lehetne beszélni sok papírnál (nutex, futuraqua, stb-stb.) A tőzsde többek között pénzek (át)mozgatására, megjáratására, uram bocsá’ legalizálására és még megannyi célra alkalmas a (fél)zavarosban halászók számára az eredeti, alapvető célon túl, ami a forrás bevonás, növekedés megalapozása, stb.. *A harmadik részben pedig azt írtad le, amit én lentebb, csak más szavakkal, hogy részt kell venni a buliban és gyűjtögetni, mert ez nem egy üres luficég, mint egy-két másik a Béten.
Na itt egy komoly mágus. Okádja magából mindenfelé hogy itt a világvége mert a Lőrinc lefarolt. Bár ezt még senki nem írta meg rajta kívül ,de Ő már tudja. Bal&asz.
Igazán az osztalék fogja megmozgatni az a kérdés hogy mikor, de előbb utóbb fognak adni. Amúgy meg nem ártana bezárni a Szit törvényben a kis kaput..! Akkor hamar jönne pénz.!
2 éve 100 ft-al lejjebb volt. 1 éve a nagy vérengzés után 30-al feljebb. Azóta fundás hírek jöttek és a rv ára lejjebb van. Egyértelmű hogy a funda nem árazódik be a rv-be. (vajon miért nem) Sőt ha ezt az évet nézzük akkor ez még inkább erősiti ezt. Nekem az rajzolodik ki hogy ide mindenféle arcvesztés nélkül vissza jöhetsz egy év múlva is akár. Ha adnak osztalékot benne lehet a dupla nincs kétségem. De Te azt gondolod adnak?
Alapesetben talán igazad van, ha a 133 ft-os minimumról nézzük. De azért ha kicsit belegondolsz az árfolyam kis tulzással 2 éve is itt volt. Gondold végig az első erős imput a SZIT-előszobája és azzá válása volt. Amiből (tévesen vagy nem tévesen) sokan az osztalék fizetést feltételezték. Mivel ebben sokan hittek ,vették és komoly forgalommal haladtunk is felfelé. Amikor kiderült hogy nem lesz osztalék beszakadt az árfolyam 40 %-ot.(az gondolom ez nem spekulatív volt,hanem csalódott kisbefektetők akik dobták erre a hírre) Szerintem ez egyszer megtörtént és többet nem fog. Tehát úgymond ez a fajta bizalom elveszett. Ezért mondom azt hogy itt amíg nem lesz osztalék fizetés nem lesz komoly változás az árfolyamban sem. Sem lassú sem robbanásszerű. Lehet itt pazar funda ,és szuper akvik, ez a piacot nem érdekli,mert csalódtak. És itt akkor lesz robbanás ha a kgy-n megszavazzák majd az osztalékot.A funda ide addig nem fog beárazódni,míg legalább egy része ki nem lesz fizetve osztalékban. És hidd el ha kiszámithatóan fizetne osztalékot a mostani árhoz képest nem 2szeres,hanem legalább háromszoros áron forogna. (spekulatív adás-vétel nélkül)
Volt 200 ft árfolyam én ott is vettem! Akkor az hányszorosa a mostaninak? Lassan úgy gondolom te vagy J D és érdeked a lufi árfolyam! 😆Persze barátilag íróm ne vedd a szívedre de mindig - vagy! Pedig te vagy a topik gazda! Én régóta vagyok a tőzsdén más nick nevem volt a nick nevek 95% ismerem a régi nem publikus mert egy időre abbahagytam és nem tudtam a jelszót Stb és újra kezdtem! Egy kicsit legyél konzervatívabb és pozitívabb elvileg te vagy a topik gazda!!!
Appeninn real