Minden eladói szinten 190 db állt a 10-es könyvben. Közgyűlés után lesz friss könyv, a féléves jelentéshez nem készítettek (mert drága, elmondásuk szerint). Azután okosabbak leszünk
Igen Csülök Ur.Igazábol az irnak le amit akarnak, a tavalyi az ilyen idohuzas volt.Most kenytelen volt kolteni/venni vmit mert a Nav latokorebe kerul, Szit statusza veszélybe kerult volna.
Igen Kockavető Úr.December 31-el bezarolag kell az eredmemyre megtenni.Ha utanna koltott belole, akkor is dec 31ig tortent eredmenyre Persze ha kolteni fog 2026 ban, akkor a varakozast( javaslat meszavazasat) negativ iranyba tolja.A cash flowt biztositani kell.Dec 31ig megvan a kp ha a mukodes nem volt veszteseges, mert addig nem vett semmit.
Tavaly is 90 % volt a javaslat SZIT- nek megfleelően. Aztán jött a nagytulaj javaslata a kgy előtt a 0%- ról. Indok: bizonytalan helyzet... Most mi van, ha tavaly bizonytalan volt?
Persze nincs kizarva semmi, meg is szavazhatjak, csokkentve is megszavazhatjak, meg le is szavazhatjak.Csak azt mondtam hogy a javaslatnak az eredmeny min 90 szazaleka kell hogy legyen.
Perec Ur...a javaslat a 2025 eves eredmeny 90 szazaléka minimum..mas kerdes hogy nem szavazzak meg, de eloterjeszteni kotelezo.
Törölt felhasználó2026. 03. 10. 20:14
Ha jól tudom április 2-án mindenképp lesz javaslat az osztalékra, max azt sugallják, hogy nem szavazzák meg? (Irán 2.0, Covid 3.0...) Ha lesz javaslat kb mekkora összegre tippeltek? (16Ft-nál tuti több a féléves volt 35 nettó)
Úgy értem ha ki is fizetik azt a 16 forintot ,akkor talán lehet 750 ft 😂 Ha még azt sem, akkor mehet bőven 600 alá 😃 A farkasfiú waterlója a büdös életben nem lesz, amíg ez a pojáca jellinek a góré!!!!!!!!!!
Ne legyetek már ilyen elégedetlenek!! Ez úgy 2 éve 150ft volt, most 700!! Az a szaros delta (anno estmédia) Kb. 9-10 éve is 50 ft volt, ma is annyi😲 Akkor kinek is lehetne oka síránkozni!!?? Itt ha bejelentenek úgy 16 ft osztalékot (amire van pici esély) Akkor talán 750 ft-ot is elérheti 😃😃
Appeninn real