Topiknyitó: Bekes 2018. 02. 25. 22:19

CIGPANNONIA kitartók  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Mortal_Wombat
Mortal_Wombat 2025. 10. 18. 20:33
Előzmény: #38656  Marika113
Ja jogszerű, de azért egy komoly, hírnevére valamit is adó cég benyögte volna, hogy emberek vigyázzatok, nektek megint xar sem jut majd a tortából. Mi a francnak vannak a kapcsolattartók? Ennyi erővel én is felvehetném a lóvéjukat. A jogszerű nekem nem egyenlő a korrekttel. És a magát filantrópnak tartó Jellinek annyira filantróp mint Lölö, aki szintén súlyos százmillákkal jótékonykodik. Kár, hogy a miénkkel.
farkasfu
farkasfu 2025. 10. 18. 20:18
Előzmény: #38657  Marika113
Nyomdának talán megvolt az alja, de csak talán. Vételi jelzés még sehol..., a további csorgás benne van. 
farkasfu
farkasfu 2025. 10. 18. 20:14
Előzmény: #38654  Labanc
Szóval nem tudtad bizonyítani a saját állításodat. 
Akkor megint hazugság volt? 
Órákig kapirgáltál az archívumban, de nem látom, hogy megtaláltad volna, hogy valaki is megígérte az osztalék kifizetését az appnál! Vagy igen?? Olyat sem találtál, hogy én azt mondtam, hogy vegyétek, mert osztalékot fog fizetni!  Akkor ki tévedett megint?  Most meg jössz egy 2018-s törvénymódosítással, de az app csak 2024-től lépett be! Semmi köze az egészhez, csak terelés a kudarcodról!  Ez már annyira félre ment nálad, hogy több mint kínos!  Te aki chartokat rajzolgat azt mondod, hogy átverés, hazugság, beetetés, ha valaki felvázolja a technikai képet és többet lát benne mint te! hmm

Ott vannak az előrejelzések OTP, MTel, 4ig, stb, ja és AKKO, Vertikal, CIG, hogy csak párat említsek, mind arra mentek, amerre jelezve volt. Ha rossz oldalra állsz a tőzsdén az a te bajod, ne másokat okolj érte és vádoljad hazugsággal, beetetéssel. Kezd uncsi lenni! 
Bedőltél valaki hülyeségének, vagy a magadénak. Lehet tatától hallottad?  Tisztázd magadban. Fél éve ezt szajkózod és nem jöttél rá az igazságra, mert elvakultan üldözöd, aki az appal "kapcsolatos..", főleg engem. Kapj a fejedhez már. Gyerekes amit csinálsz... 
Hatalmasat tévedtél és rosszindulatú vagy.  Egy szavahihetetlen okoskodó ember lettél.... 
A tévedést még nem késő beismerned!!  

Ez meg a CIG topik, beszélj inkább róla! "Jó hír a cégnek", de még nem az igazi. 
Ja látom kezded felbeszélni, pedig egyszer már bukta volt.:)
Mennyi lesz az árfolyam két év múlva decemberben? A topiklakókat ez érdekli. Engem az első mondat után lehurrogtál megint, pedig nem neked szólt a komment.  

Akkor lássuk! 
Vázold fel két évre technikailag. Simán a technikai elemzés alapján.
 Az nem probléma, ha nem lesz pontos találat, nem is lehet teljesen vonalra!!  
Ha lefelé mutat, akkor lefelé, vagy éppen fel, ha ez a trend!  
A technikai elemzés erről szól.
 A jövő a lényeg, a múlt senkit nem érdekel.  Rajta pajtás...👍
Marika113
Marika113 2025. 10. 18. 20:14
Otp, mtel osztival tud 30%-ot. Nyomda talán 40%-ot is magam se hiszem el de megcsinalhatja Stumpf is vette.
Marika113
Marika113 2025. 10. 18. 20:04
Nem volt várható, de tőzsdén bármi lehet. Többségi tulajdonosok bármit +tehetnek. Jogszerűnek jogszeru volt amit csináltak. waterloo választás függvénye. 
farkasfu
farkasfu 2025. 10. 18. 17:57
Előzmény: #38653  csuloktata
Hazugság! 
Maradjunk annyiban, hogy nem tudod értelmezni a szöveget, törvényt!
Labanc
Labanc 2025. 10. 18. 17:55
Előzmény: #38651  farkasfu
Jól van farkas, már megint jössz a szokásos hazugságaiddal...
Természetesen az emberek többsége akik vettek appot tisztában voltak a SZIT törvénnyel, tudjuk jól hogy azt miért módosították még annó Schmidt Máriáék miatt 18'-ban...
De te is pontosan tudod, hogy a befektetők többsége bízott abban hogy lesz osztalék, nem volt komolyabb előjele annak hogy átverésre készülnek, és sokan bizonygatták, hogy a cég számára is fontos lenne a hitelesség megőrzése...
Ezek után próbálod úgy beállítani ezt a sztorit, hogy ez tök várható volt, nincs itt semmi látnivaló, a "Waterloo"-s célárad is tartható, és igazából mostmár az a hülye aki várta az osztalékot... egészen szánalmas...
Ezek után kész csoda hogy sok appos még mindig elhiszi amit írsz... nemrég éppen szeptember elejére várták a három nyolcast... úgy néz ki kell még nekik pár pofon...
csuloktata 2025. 10. 18. 17:30
Előzmény: #38651  farkasfu

Fizetnie kellett volna, ha nem kell tartalékot képezni a fejlesztésekre. Nem fejlesztenek!
De látom továbbra i véded őket, nem csalódtam benned.
farkasfu
farkasfu 2025. 10. 18. 17:28
Előzmény: #38650  csuloktata
Netán ki vagy tiltva? 
Nem tudok róla...
farkasfu
farkasfu 2025. 10. 18. 17:24
Előzmény: #38650  csuloktata
Jól van csuloktata, nem csalódtam benned!👍
 "A SZIT- nek osztalékot kellett volna fizetnie a törvény szerint."
Ilyen törvény nem létezik, csak nálad és Labancnál! Majd másoljátok ide...😃😃😃
Az sem lenne baj, ha nem terelnétek ismét témát az appra, ez cig topik és arról is volt szó! 
"Átverték a befektetőket!"
csuloktata 2025. 10. 18. 17:09
Előzmény: #38646  farkasfu

Te az App hivatalos (véleményem szerint FIZETETT) feldumálója vagy és voltál. 
A SZIT- nek osztalékot kellett volna fizetnie a törvény szerint. Jelinek ezt kijátssza. Értékesítésre kijelölt összes ingatlan forgalomképtelen, nem eladhatóak. 2 éve egy sem. "Armageddon"
Nem vásárok, meglévő ingatlant nem fejleszt. 
Az App-nál aljasabb tulajdonosi háttérrel rendelkező A kategóriás papír nincs. Sok ember előtt leszerepeltél (nem a görbéiddel), hanem ahogy próbálod védeni Jelineket és bandáját. Gátlástalanul kitiltasz minden kritikus hangot!
Hasonlóan legyél türelmes a CIG vezetőihez, vagy hasonlóan türelmetlen az APP vezetőihez. Nem kellene részre hajlanod ennyire nyilvánvalóan.
Marika113
Marika113 2025. 10. 18. 14:41
Előzmény: #38647  Labanc
Szit miatt kötelező beterjeszteni, jovore is befogjak 
farkasfu
farkasfu 2025. 10. 18. 14:01
Előzmény: #38647  Labanc
éppen erre tértem ki az előbb, de tudom nehezen érted meg! 
Akkor leírom megint. 
Nem igért senki osztalékot az Appeninnél! 😫
Labanc
Labanc 2025. 10. 18. 13:47
Előzmény: #38646  farkasfu
"átverték a befektetőket az osztalékkal"
Érdekes, az appnál miért nem hallottam soha ugyanezt, helyette csak azok kritizálását, akik a menedzsmentet merték szidni? Pedig ott amilyen indokkal és ahogyan lesöpörték az osztalékot, valószínűleg soha nem is lesz... 
Kettős mérce esetleg? 🧐 Még mindig nem késő beismerni...
farkasfu
farkasfu 2025. 10. 18. 13:13
Előzmény: #38633  jancsika
Egyértelmű, hogy ez az, ahol átverték a befektetőket az osztalékkal! Jó páran itt próbálják szépíteni és terelni a dolgot másik részvényre, ahol ellenben nem is ígértek. Most meg megy hírekbe kapaszkodás és a  felbeszélés a semmire! 
Jó hír, hogy egy részét sikerült lezárni, de még nincs vége! 
Donqatto
Donqatto 2025. 10. 18. 09:41
Előzmény: #38644  jancsika
Ott van a közleményben, hogy az elkülönített tőke nem került lehívásra!
jancsika 2025. 10. 18. 09:09
Előzmény: #38642  Donqatto
Nincsen vége az olasz melónak.
A bejelentés szerint az olasz melóra képzett ügyérték valamivel több mint 50 % át sikerült peren kívül lezárni 70% os fizetési aránnyal.
Hogy ez mennyi ftban azt nem tudjuk
Ez ugye a semmiből jött tavaly 4 mrd ftért.
Aztán idén a 2. Félévben a semmiből egy 3 mrd os bukó a befektetéseken szintén a semmiből, forumtársunk levezette hogy az nem lehetett pusztán az állampapírok durationjának a változtatásából. Ca 200 millió adót spórol a cég egy 3 mrd os bukóval.
Csak nehogy az jöjjön hogy sikerült beszállni az mnbs alapítványok alapjaiba.
Donqatto
Donqatto 2025. 10. 18. 08:00
Mindez azt is
jelenti, hogy a tulajdonosi alárendelt kölcsöntőke4 lehívására továbbra sem került sor.
Donqatto
Donqatto 2025. 10. 18. 07:52
Visszagondolva logikus lépés, hogy a nyílt nap előtt lezárul az olasz meló, lehetett rá számítani 
andre 2025. 10. 18. 01:13
Előzmény: #38639  Labanc
Minden tisztelet mellett Labanc,
 kormányváltás esetén: chaebol - koreai modell alapján tessék vizsgálni a hazai NER-es cégeket. A feltőkésített(előnnyel induló) vállalatok a mai napig jól boldogulnak ott. 
 Amíg az MBH Bank-nak megy a szekér, addig a CIG-nek is menni fog. Leszögezném, hogy a hazai politikától függetlennek tartom magamat, egszerűen követem a számokat. 
10-20% AI szerint rövid távon a CIG-ben? - egy év múlva nézzük meg az árfolyamot, osztalékkal korrigálva - sokan meg fognak lepdőni, szerintem :) 

Topik gazda

Bekes
2 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek