Búcsú az osztalékesőtől és marad a bizakodás hogy majd jövőre jobb lesz. Pedig ez a jelentés még nekem is tetszik csak még mindig picike a cég. Csak nem tudom mit fejleszt a cég informatikailag de még mindig nem lehet neten a netriskhez hasonlóan biztosítást kötni semmilyen témában a weboldalon keresztül azonnal. A másik gond az hogy nincsen igazi market makere a papírnak aki likviditást biztosítana, bár a forgalom is lassan de biztosan kúszik felfelé. Azért az éves profit még az olasz ügy nélkül sem éri el az otp 2 napi profitját. Buy on bad news.
Csak nevezz meg mégegy olyan BUX-on forgó céget, akinek a fő tulajdonosát a jelenlegi ellenzéki vezető (és 50%+ eséllyel a jövendő miniszterelnök) név szerint megnevezett, azzal az üzenettel, hogy nem felejtünk. Ez is a CIG, a 8 milliárdos várható profit mellett. A valóságnak nem csak azt a szeletét kell meglátni, ami számunkra kedvező eredményt hoz.
Ha MP tovább fogja tolni ezt a különadós hülyeséget, nem lesz különb a mostaniaknál...neki az eus pénzekre kell rámenni elsősorban...ezt a külön adót meg elfelejteni
Mihez kell 2/3? Átírni 2 számot a különadóról? Neda, aki érti vagy akarja érteni amit írok az már megértette. Egy kurva jó cég, bomba eredménykilátások, valós politikai kockázat. Ezt kell mérlegelnie mindenkinek. Én hiszek a CIG-ben, de látom azt is, mi miatt ragadhat be a mostani szinteken az árfolyam évekre. Miközben szerintem is 800 körül lesz normál esetben 2 éven belül, mert ott a helye.
Nem értelek. Amiről én írok, ott nem megy csődbe a CIG... csak nem 8 milliárdos profitja lesz hanem 5.. És akkor nem 800 a fair value hanem 500. Erről írok, hogy mennyi a potenciális upside lehetőség (óriási) és arra milyen kockázatok vannak (létezőek.)
"mindent lehet fognak rohasztani aminek Fideszes kötődése van???" Teljesen biztos lehetsz benne, hogy szándék lesz rá. És a biztosítóknál kb 3 számot kell átírni egy létező törvényben, 5 perc alatt összerakom a kulcsokat.. A CIG-nél amúgy körülbelül 160 ember dolgozik... Csak leírtam ezt is, mert szerintem ez is a valóság része. Ettől függetlenül sok CIG-em van és fogok még venni nagyon jó eséllyel.
Ez hülyeség...akkor mindent el kell adni a béten...mindent lehet fognak rohasztani aminek Fideszes kötődése van??? Hogy fog MP hirtelen akkor több tízezer munkahelyet teremteni, ha tönkre teszi ezeket?? Amerikában is az a jó ha pörög a gazdaság, mindegy melyik erő van hatalmon...
CIGPANNONIA kitartók