Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ma áttörte az 1600 at .Ez már megint más szint . Egyáltalán nem biztos hogy holnap a megszokott forgatókönyv szerint magához tér Ha holnap pirosban kezd kiverheti sokaknál a biztositékot olyanoknál is akik régóta tartják.
Az egyik távolról sem fideszes ismerősöm még pár héttel ezelőtt is tartásra javasolta a távolról sem fideszes barátnőmnek. Szóval semmi köze a fideszességhez, egyszerűen jókor szállt be a barátnőm, még most is derekas pluszban van, és egyszerűen reménykedik, hogy feljebb megy.
Ezzel az elemzéssel egy komoly gond van.Mintha rice csinálta volna.Egyszerűen nem hajlandó belevenni a politikai kockázatot.Pedig a mai nap saját szemével láthatta mindenki mennyit számít az.
Ha pedig valaki egy full NER részvényt tart 4 hónappal a NER elzavarása után, és nem fideszes, az nem károsult, hanem a. túlságosan kapzsi. b egyszetűen csak hülye. Szabad világban élnek, joguk van hozzá.
Dicsértessék az Úr gyermekeim. Lehetne írni a TA-ról: Csökkenő csúcsok, negyedszeri és ezúttal sikeres aljtámadás. A mai nap rázárt a 2025.02.23 hetes gyertya aljára, és ezzel együtt a 2025 feb vége-márciusban kialakított sáv aljára. De mindez lényegtelen a mai MP videó fényében. Ha valaki nem nézte meg, vagy sokallja a rászánni való időt, összefoglaltam a számukra egy képben a tartalmát: https://kephost.net/p/b31m-09nmil385tKopZ-pg.jpgAhogy a tv2 fingós időjósa mondotta idén április közepén: Változott a széljárás. (A szélről jut eszembe: "Ezt mondja az Úr: Ímé, én pusztító szelet támasztok Babilon ellen és azok ellen, a kik az én ellenségem szívében lakoznak.") Más érdekes is történt a mai nap, megtudtuk, hogy olvasóként megjelent valamikor Bohár Dániel is a 4iG fórumokon. Vajon csak olvas, vagy netán..... vannak tippjeitek ki lehet?:-) Ez esetben igazi Formeri pillanat lenne. :-)
Kirablása 🤣.Ember bki 2025 év vége óta keeper, én és még páran pofaztuk hogy nem lesz jò.Ekkor még 4000 felett .Elmondtuk hogy a választás igencsak negatív hatással lehet rá itt is ki lehetett volna még szállni a mostanihoz képest dupla áron egészen a választás előtti két hétig .Neeeem jó lesz az.A választas után megint el lett pofazva hogy nagy gebasz lesz ha elszámoltatják a céget .Nekem jó lesz az MP majd megalkuszik.Szamtalan lehetőség lett volna eladni senki nem mondta hogy kötelező benne maradni 5000 òta.És kirabolva érzed magad ?
Az a baj, hogy sok itt a zöldfülű azaz nagyon fiatal és nem tudják, orbánék mit tettek a mollal 1998 és 2002 között. Kicsit vissza kellene olvasni, hogyan vágta agyon az egész tőzsdét nagyon hosszú időre orbán egy-két húzása.
Ezt a feladványt fejtsétek meg: "A 4IG NER-es cég, de a 4IG részvényesek jelentős részese nem Fideszes, mint ahogy én se vagyok Fideszes. Azaz részben a saját szavazóit rabolja ki." 😂😂
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...