Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Kíváncsi vagyok arra is hogyha holnap a Rába szakadni fog akkor ez hogy reagál .Hát nagy show lenne ha magával rántaná cserébe a mai 7 szazalékért .Tényleg tanulságos lesz
biztos hogy van benne egy kis rájátszás is az emelkedésben, én azt furcsálom hogy előbb beszakították a ráábát 4500-ről 2100-ig majd most megint meghúzzák... kicsit nekem túl nagy emelkedés ez így. 20% stabilabbnak bizonyúlt volna.Akkor érhető lett volna ha a cseh cég lett volna az új tulajdonos de csak részesedést szerzett.
Ezt mindenki tudta hogy ez a Deal meg fog köttetni semmi új nem volt benne . Elkövetkező napokban meglátjuk mi lesz. Lesz e korrekció és mennyi ?Ha nem lesz nagy korrekciò az jelentheti azt hogy vki vagy vkik rábát akartak venni és gyorsan.Viszont azt is hogy 4 igt annyira nem feltétlen. A 7 szazalékos emelkedés simán csak a Rába rakétának köszönhető.Meglatjuk érdemes lesz figyelni.
Hát a Rába elképesztő volt .Ha vki nem úgy hiszi hogy ez speka ( őszinte leszek ez a forgalom ami nap végén lett már hajlit engem is affelé hogy nem biztos hogy csak erről van szò) akkor szívesen venném a véleményét hogy ez miért volt .30 szazalékos emelkedésnek láttuk már mi lett a vége de erre aztán k.kivancsi vagyok hogy ugyanaz lesz e csak nagyobba.
Azt nem értem, ha ennyire szar az rv, akkor miért foglalkozol vele egész nap, ezt az ellentmondást old már fel nekem légyszike! Köszi és jó savanyodást.
A gigamegrendelés a 800 db Gidrán 4x4 páncélozott járműről és a 2000 dbTatra katonai tehergépjárműről szól. Szerinted miután a cseh CSG-nek engedélyezték a németek és az osztrákok, hogy bevásárolja magát a Rábába és a 4iG SDT EGY-be, felmondják ezt a szerződést? Jó vergődést! :)
jah csak hogy ezekre ment fel 5000ig ... de most hogy midnen ilyet elvesznek tőle a közbeszerzéseken se tud csüngni mara az 1000 alatti árfolyam.Hadiipar ki lesz szervezve innen 1300milliárdos hitel tartozása lesz.Szép jövő :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...