Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ahogy korábban írtuk, a 4iG a NER gazdasági terjeszkedésének tökéletes terméke. A Jászai Gellért vezette cég az elmúlt években megszerezte magának a magyar telekommunikációs és távközlési piac jelentős szeletét a Vodafone és a Digi megvásárlásával, hatalmas hadiipari bizniszekben vannak, egymás után kötik a stratégiai megállapodásokat az Egyesült Arab Emírségektől Izraelig, miközben Orbán Sára, a miniszterelnök lánya egy magángéppel jár Jászai Gellért családjával.
Nincs kétségem, hogy másik néven visszatér mérgezni. Aki ennyire klinikai eset, úgysem képes leállni, de a stílusáról úgyis felismerjük majd... Ne legyen igazam!!! Jó kereskedést mindenkinek!
Jó reggelt Mindenkinek! babo-lapat 60 napig csak olvasója a fórumnak. Remélhetően visszatér a normális kommunikáció, értem ezt magamra is mert néha már nem bírtam én sem, volt nem ide illő megnyilvánulásom sajnos. A hergelést, a kárörvendést, az élvezkedést, a ... váltsa fel az értelmes hozzászólás legyen az pozitív vagy akár kritikus gondolat.
Nem hiszel nagymaminak. Ejnye! :) Igen is szeretnék tovább tömni a fideszes Jászai vezette NER4IG zsebeit a magyar adófizetők pénzêvel. :)) Nagyon kívàncsi vagyok, hogy állami hátszél nélkül mire lesznek képesek. Most arra tippelnék, hogy Est Média lefutása lesz a történetnek pár év alatt (amikor még ott volt annál a rádió, a Sziget, stb., végül semmi sem maradt
Ráadásul ostobi is vagy egy miniszternek nem lehet papírja magyar részvényben, és Péter erre készült, de csak kavargasd a kását, jót röhögünk rajtad mindig!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...