Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A megállapodás szerint a részvényre váltás ára nem fix most, hanem a konverziót megelőző 90 kereskedési nap forgalommal súlyozott átlagára (VWAP) lesz.
Közvetve kb.7%-ban már a "globális multik" befolyása alatt van a 4ig. Rheinmetall-ban kb. 27%-ban ott vannak a világ legnagyobb alapkezelői, bef.bankjai. 27%×25%=~7%
Holnap kezdődik a banzáj :) Nem fogok senkit se jelenteni mert ne msehmet vagyok :) felőlem szeméyleskedhettek tudom a szavatok semmti se ér és persze szeretem látn ia vergődéseteket napi szinten. 4ig holnap 2000 alatt nyit remélem ! opus meg 300 alatt.
"Es ha pl mentős?" Az nagyon nem lenne szerencsés. Eddig kétszer volt szükségem mentősre, szerencsére ( többek között) mindig az együttérzésüket és nem a bajom feletti örömködésüket tapasztaltam. Ez a más kárára, veszteségére vágyakozó hozzáállás, mint amit lapát előad, (ha komolyan teszi és nem csak polgárpukkasztás) már klinikai eset.
Vasárnap inkább tempolmba menj, hogy a bűnös lelkedből az irigység, és a beteges bosszúvágyaból fakadó végtelen haragod kiűzetésre kerülhessen. Hidd el, megkönnyebbülsz, és szebb életed lesz.
bocsi de nem lepődtem meg hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiokban. 0-nap azt jelenti hogy kevesebb mint 24 óra van hátra.Ha pontosan nem tudják mikor lesz egy bejelntés általában így írják ki egyéb webfelületeken. ... Nemtudom miért kell magadat lejáratni napi szinten de engem nem zavar csináld csak vergődtök. Remélem enyveskezű jászai és gecisputtonylőlő forgolódott az éjszaka és nehezen tudtak elaludni :) Hétfőtől minden nap minden percében izzadni fognak a stressztől és az idegtől ahogy itt ti csináljátok :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...