Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Átmeneti? :)) Hidd azt, majd térjünk rá vissza 1500 Ft-nál. Még mindig nem értitek, de sebaj, a tanulópénzt meg kell fizetni egyszer. Az állami milliárdok elapadása, visszavétele után nagyon kíváncsi leszek, hogy a PR igazgató mit fog tudni ebből kihozni most már kizárólag piaci alapon SAFE nélkül.
Eltudod képzelni hoyg gajdost majd kitömik milliárdokkal közben lepusztul az állatkert ? Te eltudod képzelni ezekről az emberekről hogy iylet fognak csinálni vagy ehhez adják majd a nevüket? Ner-el mentek szembe bevállaták a lejáratásokat és az emebrek kiálltak mellettük.. Itt teljesen más világ jön és ha nem hiszel benne az a te magad baja de én látom hoyg más lesz .2010-ben orbánnál nem lehetett látni ezért nem is szavaztam rá soha a büdös életben mert egy csicska volt akkro is meg most is az. Május 9-től mindenkinek világos lesz majd :)
Oké Sogórnak miylen olyan befolyása lehet ami MP-nek jó? MEséld el nekem. Mi az amivel ott visszaélhet abban a pozicióban MP? NEm számoltatja el magát? vagy m ia faszomat csinálna.Sógor csak igazságot fog szolgáltatni.Az ég világon nincs ott semmiylen olyan befolyása ami miatt aggódni kellene.Sógor azért van jo helyen mert így biztos a NER elszámoltatása őt tuti nem fogja a ner megkeresni pár pénzes boritékkal.Ez közel se olyan mint Lőlő a gyerekkori haver kap egy céget kitomik tobb 1000 milliárdal vagy tiborcz aki bankot kapott és épületeket vásárolhatott.
Csak a huga meg sógor meg a bánat tudja még milyen rokona lesz miniszteri posztban. A tevistened is ugyan olyan sz@r lesz mint aki orbán hiába akarod itt fényesre fel szopizni ........
az a baj te még mindig nem fogod fel hogy ez a rendszer nem olyna mitn orbán rendszer hoyg majd az ő emberei mennek be egy cégbe... pont ezért lesz rendszerváltás mert ilyen nem lesz hogy MP emberei veszik át az irányítást egy cégben.
most néztem meg a meghívót: legkésőbb május 7ig közzé teszik 4iG_KGY_meghívó_20260528.pdf Az összehívás időpontjában meglévő részvények számára és a szavazati jogok arányára vonatkozó
összesített adatok, ideértve az egyes részvényosztályokra vonatkozó külön összesítéseket, továbbá
a Közgyűlés írásban rendelkezésre álló előterjesztési anyagai, valamint a határozati javaslatai, a
képviselő útján történő szavazáshoz használandó nyomtatványok legkésőbb 2026. év 05. hónap
07. napjától elérhetők a Társaság (www.4ig.hu), a Budapesti Értéktőzsde Zrt. (www.bet.hu),
valamint a Magyar Nemzeti Bank által üzemeltetett (https://kozzetetelek.mnb.hu/) honlapján,
valamint a Társaság székhelyén (1013 Budapest, Krisztina körút 39.) munkanapokon 9-16 óra között
tekinthetők meg, továbbá a Közgyűlés helyszínén, a regisztráció kezdő időpontjától.
Nem érted, nem bosszúra vágynak az emberek, hanem ez ne legyen tovább és többé következmények nélküli ország. Ha valaki lopott, viselje a következményeket. Szegény Balássy be van most szarva, elsőként disszidált megadva magát.
Erőlködsz itt össze-vissza de nem fér a kis fejedbe : hogy per pillanat “ Jászai “ , maga ez a szó is bizonytalanságot okoz . Érti mindenki hogy játssza a nagy üzletembert . Csak ugye a múltja ..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...