Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
2150 szépen nyomják le szokás szerint, jó a forgalom is.
Törölt felhasználó2026. 04. 13. 14:41
Akkor még egyszer megkérdezem és most már remélem, hogy érzelemmentesen tudtok reagálni és nem csak a mínuszokat dobjátok, csak mert bennragadtatok. Ha most 2200 Ft, érdemben nem húzták meg, bár nagy csoda, hogy nincs ott ahol az OPUS - mitől várjátok, hogy 3 vagy 4 ezer lenne? Próbáljatok meg racionálisan erre válaszolni. Még ha JG be is jelent valamit, nem túl nagy a rizikó? Annyira billeg, hogy mit fog tenni MP - most is azt jelenti be, hogy kivizsgálások lesznek. Tegyetek felőlem amit akartok, eladásra se vételre se bíztatok. Józan paraszti ésszel, ha végiggondolod, mitől menne all time highra?
Mivel a nagytulajok nem védik az árfolyamot, a kicsik pánikolnak. Ha annyira jók a cég kilátásai akkor szerintem az árfolyamot védeni kellene egy szinten. Így elfogy a bizalom. Ráadásul kicsi a közkéz , oda tehetnék az árfolyamot ahova akarják. Ezek szerint nem érdekük a 2500 feletti árfolyam. Magasabbról nem is beszélve. Hetekkel ezelőtt megírtam hogy idén nem lesz 4000 vagy 5000es árfolyam , valószínűleg még 3000 sem, ezért megkaptam a magamét. Most meg örülünk a 2200nak.
Mihelyst beáll valaki vételre párezer darabbal már öntik is rá. Holnap nyitáskor megint -10%. Ezt játszák mindig. Amikor azt hiszi az ember hogy ekkora forgalommal veszik akkor nem mehet lejebb, akkor biztos hogy másnap újabb -10%.
Épp most vitatkozom egy véres tiszással, Romániában azért buktak sokan mert pénzt fogadtak el a cégektől, különböző előnyökért. Itt nálunk az állam támogatott cégeket meghirdetett állami osztogatáskor plusz maga az állam is beszállt a cégbe. Támogatták a két gyermekes anyákat meg pl a szállodákat turizmus fejlesztés címen stb. Na ezért nem aggódom a cégért. Tömérdek állami osztogatás volt a tömérdek közbeszerzés mind le van papírozva korrektül. Semmi mást nem tudnak a két céggel tenni csak piaci viszonyt teremtenek nekik. Ennyi ne is álmodozzatok másra. Lesz egy pár kirakat per pl a Matolcsy klán bukni fog, talán Tiborcot is előveszik meg apró vidéki pár tíz millás lenyúlások. A gazdaságot kell rendbe tenni, az a fontos ha nem sikerül és elmerülnek az üldözősbe jönnek vissza Viktorék az tuti.
Az elmúlt hetekben valaki(k) 2000-2500 között nagy bevásárlást tartott. Több milliárdért vették a papírt. Pénteken miért zsákolták 2500on? Akkor is tudták hogy MP nyer.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...