Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Segítek egy kicsit...Hann Endre szinte rögtön megcáfolta. De gondolom,ahogy az indexes tiszaprogramok,a deákos medianmérések cáfolatai nem igazán rezegteti meg a putriótaréteget:)
"Ez igaz a gazda társadalomra is." - Részben offtopic: - Én nem tudom, hogy mit csinálnak a minisztériumban, de a magyar mezőgazdasági termékeket szó szerint úgy kell vadászni a boltokban (a minőségről meg ne is beszéljünk) , szinte minden import, ráadásul már ott tartunk, hogy a Peruból importál avokádó és az ecuadori banán olcsóbb, mint a szegedi vagy bármilyen - állimilag megtámogatott - magyar paprika kilója, de már a marokkói vagy török paprika is olcsóbb. Szerintem ez egy szégyen, és azt mutatja, hogy a derék politikusaink csak étterembe járnak, másfelől senki sem reklamál, szóval a mi paprikánk hova tűnik, exportálják vagy már mindeki csak papíron mezőgazdálkodik, a KSH meg jóllakottan hátradől? A saláták, uborkák stb. spanyolból jönnek, az újhagymának az ára meg vetekszik az aranyéval. A vörös és lilahagyma osztrák.. mi folyik itt???? - Biztos nemzetközi stratégiai együttműködés, amit mint mindig, mi szívunk meg, ahogy látjuk, hogy a CSG is milyen szépen felépítette magát (másokon), miközben a 4iG a fasorba sincsen. Esküszöm olyan érzésem van a folyamatokat látva, hogy a 4iG-t akarják beolvasztani majd a csehekhez és a németekhez pl. 2connect biznisz 49%-a cseh befektetői cég a PPF Group kezébe került, a Hirtenberger is 49%-ban CSG-hez került (ami ráadásul színtiszta állami pénzből lett megvéve annó 2019-ben), a Rába tetemes részét most adják oda a CSG-nek, várhatóan a Dunaferrel együtt, a RM-é a RM Hungary fegyvergyár 51%-a + a Lynx gyár 51%-a, a gépfegyvereket gyártó Colt cz hungary 51%-a a Colt CZ Group-é, a Gidrán páncélozott járművek Kft. 51%-a a Nurol Makináé, nekünk meg marad a nem létező támadó dróngyár, meg az eddig nagy nullát termerő (z)Űripar,(REMRED, de annak is csak a 45%-a) illetve a szép ígéretek és a hiteltartozás... nagyon szép kilátások, tényleg...
Az egyéni körzetekre vonatkozó mérését a medián nem tette közzé, azt ugye Deák Dániel mutatta meg. Medián nem cáfolt és nem tett közzé mérési eredményt azzal a címszóval hogy ez az igaz és nem a Deák Dani féle. Ez is jelent valamit. Pulai kutatása 6% tisza előnyt mér de ő mindig téved a fidesz kárára legalább 10%ot. Szoros lesz ez. Szvsz.
Az USA alelnök érkezésétől miért vártok sokat? Ez most nem üzleti látogatás lesz. Orbánt támogatja a választási kampányban. Ez kampány fogás. Orbánék bíznak benne hogy ez is segít.
Amiről sokan megfeledkeznek hogy kik állnak a 4ig mellett. Nézzétek meg a tanácsadók listáját. A Rheinmetall vezérigazgatója, amerikai pénzügyi szakemberek stb. Komoly névsor. Ezt fogja MP megszüntetni?
Nem véletlen indítottak petíciót a sportolók. Ha bukik orbán, bukik a teljes sporttámogatási rendszer. Ez igaz a gazda társadalomra is. Ezért is gondolom hogy szoros lesz a választás mert a gazdatársadalom, sporttársadalom is a fidesz mellett van. Nyugdíjasok többsége is. A Medián mérés szerint 90% részvételnél és a fiatalok 90%os részvételénél van nagy Tisza előny. De a részvételi arány 70% körül szokott lenni, ha most lesz 75% már az is rekord. A fiataloknak a 90%a meg mikor jelent meg választáson? Most sem fog. Sőt , náluk szokott lenni az átlagnál kisebb részvétel.
Az egész magyar médiét az állami hirdetések tartják fent jelenleg ,a fociról nem is beszélve . Türelmesnek kell lenni és több lesz a piaci megbízás majd .
Én eladtam mindent ebben a körben,nem kockáztatom a pénzem,lehet ebből venni választások után is.Szerintem ebben a bizonytalan helyzetben ez a legjobb megoldás.
"Aki megnézi a 4ig jelentését az láthatja hogy a piacról él, bevételei onnan vannak." - Meg állami segítségből, meg onnan, hogy szisztematikusan adogatja el a cégbirodalom részeit, a legutóbbi áldozat a Hirtenberger volt... 49% -> CSG
Úgy nézki egyelőre hogy a pánik megállt. 2500ra árazzák és innen már a nemzetközi helyzet árazza. Most kijöttek a publicus számai . náluk csak 6%al vezet a tisza de ők a fideszt minden választáson sok százalékkal alul mérik. Szoros lehet ez.
"Felidézte, hogy volt régen Horvátországban egy olyan cégcsoport, amely a
horvát GDP-nek a majdnem 10%-át birtokolta, és amikor az bajba került,
akkor megroppant az egész horvát gazdaság. Így azt gondolja, hogy mivel
"a Mészáros Csoport, az csak egy a sok oligarcha csoport közül, oda
elképesztő mennyiségű vagyonelem tartozik, bankok, alapkezelők,
biztosítók, és rengeteg minden, ami tartozik a mezőgazdaságon át a
közlekedésen keresztül sok mindenhez, szóval nagyon óvatosan kell
eljárni, mert az nem lehet célja egyetlen kormánynak sem, hogy ezek az
óriási cégcsoportok egyik napról a másikra megroppanjanak, és akkor az
egész magyar gazdaság megroppanjon"." Magyar Péter: Nagy Márton olyan, mint Hókuszpók, aki mindig melléfog | Klubrádió A másik 4ig topicból másoltam. Erről írtam korábban. Nem lehet csak úgy szétverni a cégeket mint ahogy egyes tiszások várják.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...