Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
igen, arra. Viszont ha fog visszafelé korrigálni az árfolyam,,, akkor osztalékot kellene fizetni..... mert akkor meg belül lesz balhé.. Ha ez így lesz, akkor JG-t el fogják takarítani.... azért a másik nagy 25%-os nem kispályás............. Simicska 2 lesz JG?
a Q4-re gondolsz pénteken ? hiába lesz pozitív akkor se emelkedik ez . Szerintem a SAFE pénzek se befolyásolják mert az árfolyamot . Az egészre annyira mesterségese . Valahogy a föninek kéne rendet rakni . DE szerintem az a 10% közkéz annyira kicsi nekik nem foglalkoznak vele . Mi meg várjuk a csodát .
Kívülállóként (most már): Aki itt dühöng az már bukóban van..... (én is buktam rajta, de látva ezt a ........, kiszálltam. Ha az van amit írtok, hogy a nagyok rakják a mérleg mindkét oldalát,,, akkor dőljetek hátra a részvényetekkel, és várjatok. Se vétel, se eladás... most már úgy is teljesen mindegy annak, aki 4500-ért vette. Ki kell derülni az igazságnak..... mert ha pénteken bukta van, akkor azt a nagyok már tudják, ha eladni-venni nem tudnak hozzá olcsóbban a megmaradt közkézből...... akkor...... mi van? Egymást meg csak nem tudják megszopatni. J.G-nek sem érdeke, hogy rárohadjon 2000Ft-on a részvények 50%....
Tegnap 16k eladással lenyomták az árát és utána egésznap ott ment a kereskedés. Ma szintén 15-20k val lenyomták aztán itt megy a kereskedés. Nincsenek nagy öntések. Kihasználták hogy nincs vevő a könyvben, lenyomták pár ezer darabbal de onnan nem tud felállni. Elfogytak a vevők.
Befektetői bizalom? A papírok 90%a biztos kezekben van, ők nem adják egyelőre. A maradékkal megy a kereskedés. Ők meg nem befektetők, napizás megy vagy 1-2 napos tartás aztán adás.
Törölt felhasználó2026. 02. 24. 09:54
3200-3300 közé beszorítva . Tegnap magasabb áron bolt kb 600 milliós forgalom . Múlt héten meg 3500 felett milliárdos forgalom is volt . Kicsit olyan mintha szívatnánk a népet szándékosan . Vagy aki jobban ért hozzá elmagyarázná ennek mi értelme van ? Mert így a befektetői bizalom szerintem már nincsen meg a cég felé .
Unom is Őket... de ha március közepén Wabers környékén leszünk megbocsájtok nekik🤣😂🤣🍾💰🍀
Törölt felhasználó2026. 02. 24. 09:47
az a baj ezzel a trenddel ami megont megy ,hogy holnapra megint 3100 alatt lesz az árfolyam . Valahol azért akik akkoriban mondták az 5000-et sajnálom őket . Tökre igazuk volt az akkori környezetben. De mióta mesterségesen van az egész mozgatva .... sose lesz ez 4000 megint . Tényleg nem értem ilyenkor hol a MNB? vagy senkinek nem tűnik ez fel ?
a piacnak, meg neked....meg a robotnak, amelyik hetek óta 75, ma éppen 1125, de van hogy 1525 darabokkal áll egymást követő szinteken mindkét oldalon....persze akiknek nincs könyve az nem látja....
Rice írt a másik topicban egy nagyon jó összefoglalót. Egy gond van vele , a piac nem így gondolja ezért esik az árfolyam. A piacnak márpedig mindig igaza van.
Törölt felhasználó2026. 02. 24. 09:29
Azért tegnap az USA is esett eléggé . Most ez lesz pár napig . Kitartás , lesz ez jobb is .
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...