Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
itt is belenyúlhatna a cég, van rá elég pénzük egy kis árfolyamkarbantartásra, ha nagy cég akar lenni, ezt nem szabadna végig moziznia, ezt jól leírtam
A másik topikba írtad, ahogy sok mást is... De már annyit sikerült kamuznod, hogy nem is emlékszel rá... Látod, nem vállalod magad... Csak idejársz élvezkedni..
Sorold !!! Ne beszélj félre !! Milyen szomszéd tehénről beszélsz ? Azt mondtad én fikazok másokat amire én azt mondtam hogy ez vàlaszreakciò volt .Hogy jön ide a szomszéd tehene ?
És megint a magad értelmezése szerinti beakadt òcska lemez újra és újra .Ki a f...mondta hogy 4500 felett vettem bele ?? Kitalaltad a történetem és újra és újra lejátszod .Nem veszed észre hogy senkit nem érdekel?
Nem vagyok sokoldalúan képzett, de én legalább tanultam is, és a 29 év alatt tapasztaltam is... Igen, jó döntés volt venni...sajnos, 800 körül nem vettem, csak 1400-tól felfelé...és igen, kellett közben realizálni is, többször is...persze nem vagyok olyan penge, mint zolika, aki 4500 felett vett csak bele ( a 3000-et sem érő papírba), és annyira profi se, mint ő, hogy 4900 felett a csúcson adtam el ( amit kamuzott )... Most viszont, az elmúlt hetekben igenis lehetett vele nem kicsit keresni... Még zolika is megmondta, hogy reggel fel, utána lefelé egész nap, a végén kicsit vissza...minden nap megmondja...csak nem meri lekereskedni...más meg igen... Mi ezzel a gond? bumm kolléga ugyanezt teszi, le is szokta írni, hova áll be vételre, és várja az öntést... Mindenki máshogy kereskedik...aki pénzt akar keresni, az próbálja lekövetni az eseményeket, nem csak okoskodik... A tetejét se lehet eltalálni, és az alját se, de törekedni kell rá.. Tegnap is beállhattam volna lejjebb is visszavenni, de biztosra mentem, nem gondoltam, hogy addig leszúr... Most már csak 1 pakkom van benn vételin, a többit már visszavettem. Aki az alapokat nem tudja, az ne is álljon neki, mert csak bukni fog...akinek gyengék az idegei, vagy nincs nélkülözhető pénze, az se...az a legnagyobb bukta, amikor muszájból kell eladni...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...