Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mi lesz még itt? A paranoia már új szintekre fog érni. A nap végére kitalálják, hogy 10000 napizó összebeszélt és lehúzza az árfolyamot, hogy lentebb tudják venni, persze mindezt a fórumból koordinálva. Szánalmas...
Vettem is. Sajnos egy lakás ára elolvadt eddig november óta, így a kisebbnek nem jutott, de a nagyobbnak már realizáltam egyet. Bízom benne, hogy mire a kicsi iskolába megy, újra tudok venni egyet. Most 3 éves...
valahol meg fog állni, a strory papírnál nem érdemes nézegetni az ábrát, egy biztos akár két milliót db-t is passzra vertek, (ha nem többet) és kinek volt ilyen sok?
Örülök egyébként hogy van aki belátja amikor változtatni kell.Tény hogy amikor sokszorozza az ember a pénzét le tud borulni a lila köd de akkor kell fújni egyet és okosnak lenni .Ezt nagyon nehezen teszik meg sokan de most észnél kell lenni.Nagyon alul lett becsülve a választas hatása.
Itt vagyok Zoli, én is, és a mosolyom is. Adogattam el belőle még 4200 körül, most veszegetek, de ki tudja hol az alja. Szerintem sokkal lejjebb már nem kellene mennie, de a választás nagy rizikó.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...