Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
- Mik a kilátások? - Idén meddig várható a növekedés, ki árazta azt be? - Hogy áll a cég, várható osztalékfizetés a részvényre, mikor? - Mikor lesz nyereséges? - Az EU-ban komoly fegyverkezés indul, a 25% RM tulhányad tekerheti felfelé? kösz
Nem azt írtam hogy mínuszban van, csak reggel megint őrület volt mintha meg lenne a MUsk szerződés. Fél óra alatt meg volt az eddigi forgalom fele. Az látszik, amíg nem jön ki a konkrét szerződés az 1800 nem jön össze szerintem.
Már aggódtam, hogy beteg vagy, hogy semmi negatívat nem írtál 1 napja. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a "lemenet" ellenére +3,76%-on van a részvény pillanatnyilag, 439 milliós forgalommal. R.: 1764
Már megint a szokásos. Reggel gyorsan fel , aztán alig fél óra múlva már jön vissza. JG kinevezésétől nem lett több a 4ig nyeresége, semmi nem indokolta a reggeli őrületet.
Úgy látom Hadházynak fogalma sincs mekkora cég a 4ig. Szerinte azért lett one a Vodafoneból mert otthagyták az előfizetők. Miközben nőtt az előfizetők száma és hát azt még tudjuk hogy miért lett one, mit jelent a cég átalakulása.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...