ott még 20 százaléka sem lesz
sírhatsz
ahogy ausztriában sem nyer a buzerátor pártja
mondjuk ennek nem örülök, ki kéne már vágni a magyarokat, csak züllesztik az országot
mit értenek a svédek? de, ha mér értik, remélem a migráns rokonaidat vagy haverjaidat is kihajítják
miért szenvedsz?
a francia bohóc az oroszoktól kapott hitelt sose tagadta
arról magyaráztatok hónapok óta, hogy le pen így nyer úgy nyer
nem nyert
más kérdés, h a szavazók negyede SEM szavazott rá
az pedig a francia LIBERÁLIS DEMOKRÁCIA óriási eredménye, hogy hányan is kaptak szinte ugyanannyi szavazatot?
ugyeugye
ez a különbség a diktatúra orbán és a LIBERÁLIS DEMOKRÁCIA között
segítek: hogy egy demokráciában mindenki VÁLLALHATJA a véleményét, míg a diktatúrában NEM MERI
de neked ez nem fontos nyilván
ja, voltam egyébként 3napot svédországban - majd utazz te is aztán csevegünk
Felejtsd már el ezt a ki győzött hülyeséget! Tessék csak neked csak itt: Le Pen nyert. És? Nem lesz meg a támogatottsága. Érted? Nem tudnak törvényeket hozni, ami egyre inkább érik mindenhol. A svédek már értik.
Nem sorakozik fel mindenki Macron mellett, mert ő Köztársasági Elnök lesz és nem miniszterelnök. Mit nem értesz? Parlamenti választások, törvényhozás.
Ja, ez tényleg röhejes, hogy mindent az oroszokra fognak. Aki nem felel meg a fősodrású média elvárásainak, azt tolják az oroszok oldalára. A Le Pen, Trump, UKIP, sőt már olyan hangok is vannak, hogy Theresa May és a brit Konzervatív Párt is orosz befolyás alatt áll, és a brexitet is ők intézték el. Bokros Lajos még tovább ment, szerinte mindenkit az oroszok pénzelnek, akiket ő populistának gondol. Az a baj ezzel, hogy csak a pofázás megy, bizonyíték meg nincs semmire, előbukkannak időnként politikusok, kijátsszák az orosz kártyát az ellenféllel szemben, aztán semmi felvétel, átutalás, dokumentum, sajtpapír vagy valami, ami alátámasztaná az orosz szálat. Az meg, hogy egy politikus mit mond, abszólúte lényegtelen, a 99,9%-uk hazudik. Egy másik fórumon, amikor azt tettem szóvá, hogy a Gyurcsány gyerek ne csak pofázzon az orosz dokumentumról, hanem mutasson is valamit, az volt a válasz balos keménymagtól, hogy engem is az oroszok pénzelnek azért írok ilyet, a jobboldalról meg az, hogy soros meg Juncker pénzel. De kibaszott jó nekem, mindenki tolja nekem a zsét, csak én nem tudok róla :-)))Tényleg röhej, ami itt megy!
Igen, ezt próbálják tolni tovább. Nem fog menni. Az FBI lenyilatkozta, hogy belső ember volt. Ma este már Le Pen-ről mondják ugyanezt. Itthon Orbán Viktorról. Nem tudom kinek jó ez, de én úgy látom, hogy ezzel erősítik azokat, akik ellen mondják. Fura, mi előrébb vagyunk, mi már megtanultuk, hogy még ha nem is érdekel valakit az Orbán kormány, az ellenzék hasonló hülyesége miatt már egyre többen kapják fel a fejüket, hogy mi a fene folyik itt. :)
Na átjöttem, mert kemények a topik szabályok. :)
Ez az orosz cuccos nem fog menni. Le Pen-t is az oroszok pénzelik, ez már a nemzetközi média alapvető állítása. Egyre többeket fog Putyin "állítólag" pénzelni, ahogy telik az idő. Szerintem hülyeség, de végül is mindenki azt mond amit akar. :)
hihetetlen, hogy 2017-ben ez eu ellen van 2 millió szavazója a szovjetnek
kádár népe
nem érdemel semmit
ez a szomorú valóság
szégyen gyalázat
48-49
II vh
56
basszus
elképesztő
én inkább úgy látom, hogy a jobbik erősödik
beszívja az elégedetlen jobbos fideszeseket