Miért szerinted az ingatlan piac normális?? Egy 50 éves földszinti panelt 55 M2 adtam 6 éve el egy fürdővárosban 14 milkoert, most meg 50 milkot kérnek érte, normális???? Nyilván nem , de mégis megy az égig..meddig?? 600 ön ez a papír nem ért 900 at , 950 vettem mondtam ér 1500_ 2000 most 1400 körül megint őrült vagyok.. nem érdekel más papír, de legyen . pl.a 4-ig a Vodafone dealre nem ment semmit, most elmennek Washington ba csillagközi utasok szerveznek és megy a papír az égbe.. normális...??
Nem értem coin mit erőlködik a számolgatással . Piaci hangulat fogalmát nem ismeri. De nem baj itt egyre kell figyelni ( belemenni volt 2 hónap ) hogy jól tudjanak kiszállni . Ne úgy mint tavaly amikor várták hogy vágás előtti napig emelkedik .. Nekem nincs . Nem is lesz . De jó papír ..
A MOL-nak is van székháza, meg rengeteg irodája, és osztalékot is fizet, akkor az is menjen má'. . Balentum, te most viccelsz, ugye? Egy ingatlant bérbeadó, és egy ingatlant-, hitelt közvetítő, illetve fejlesztő céget akarsz összehasonlítani? A BIF inkább az Appeninnre hasonlít, a DH-hoz semmi köze.
Feca, akkor már legyen 5.000-es papír. Az már🫅lenne. . Ha a Teslához viszonyítjuk, pl. p/e alapon, akkor ez még olcsónak is számít 5000 Ft/rv árfolyamnál. 😉
DUNAHOUSE részvény