Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Swing shorttal meg kell várni fordulós jelet. Havi, hetes terőnél vagyunk, ott nincs fordulós jel. Naposon lehet keresni, de én még csak daytradre használom. 1-2-4-6orás trademkel. Van hogy zárom, magasabban adom, aztan mikor leesik lentebb megy, így 1trade helyett 2öt nyomok, magasabb nyitassal többet, van hogy 200pont mínuszban stoppolom, de napi zárás pozitív. Na persze nekem nagy pénz még kincstárban, itt csak olajozás, ne rozsdásodjak be az akciókra
XDD Szerény véleményem szerint a BUX grafikonja kifejezetten önt próbálja hergelni. Esetleg egy kis időre váltson taktikát és dicsérje, hátha akkor irányt vált.
Tökepiachoz tartozik a kormány megítélése is. Úgy néz ki a mindenki által szidott qrmány alatt 16évig ATH volt. Majd most kiderül. Nagy kínlódás megy már itt. Cégek kezdenek kaputolni
-Erste:-Múlt héten több alkalommal is újabb és újabb történelmi csúcsot ért el a BUX index, bár az egyes rekorddöntések között csak néhány pontnyi különbség volt. A következő napokban oldalazásra számítunk, ebbe azonban beleférhet az is, hogy néhány ponttal újabb történelmi csúcsra emelkedjen az index.Támasz és ellenállás szintek
Nem nem, rosszul emlékszel. Az még csak a sima vip kiszálló volt, ez ma már fokozva van, ez már vip kiszálló a köbön. Volt sima pár hónapja is, azért kell egyre jobban nyomatékosítani, fokozni. Jön majd ennél is, mint a mutyinál az über, giga vip kiszálló, de az még kicsit odébb van, de annak is eljön az ideje meglásd! :D
Jó pihenést :) nekem a hétfői nap volt fényes. Hozta a féléves betevőt, egy hetes török all inclusive-ot augusztusban és egy 3 hetes nem spórolós Pattayát novemberben ;) Mindez máris kifizetve. :D Thx robotmutyi! :D
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!