Topiknyitó: Hathor 2015. 09. 23. 12:45

BUX index, BUX határidő, BÉT!  

Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.

Ha valakit érdekel BUX Hajrá!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Hathor
Hathor ma, 21:17
Előzmény: #104789  Lujoska
Te jó politikus lennél. Orbán felvenne tèged.
Munden jó és szép. Ha fele lesz akkor is, mert akkor is duplája annak a felének.
Hatalmas
Lujoska ma, 20:43

Megtorpant az eddig száguldó BUX, ami nem is csoda, hiszen év eleje óta 16%-ot !!!!!!  emelkedett az index, ami a világ élvonalába illő teljesítmény!!!!!. A gyors emelkedés során túlvettség alakult ki a blue-chip papírok és az index szintjén is, így szükség is van némi egészséges korrekcióra.
Üdv! (Kosto)
Hathor
Hathor ma, 19:50
Előzmény: #104787  Lujoska
Te még 70ezernél is nevetgélni fogsz, mert pár éve 30ezer cokt.
Szokásos lemez
Lujoska ma, 17:49

BUXunk 129447 -880 pont vagyis  -0,68% katasztrófális :-) Hol van már a 100000 Bux? Azóta +29%..
Üdv (kosto)
Hathor
Hathor ma, 17:30
Ma a mínuszban nincs itt a Kosto féle okosság
Hathor
Hathor ma, 16:27
Előzmény: #104784  ALANFED
Kint fejes le, Bux fel az 1500pontból.
Véletlenül se legyen egyszerű.
ALANFED
ALANFED ma, 15:59
Előzmény: #104783  Hathor
alapkezelői kartell, mindig más napi stratégia ami nem egyezik a világgal
Hathor
Hathor ma, 15:10
Az eddigi minden nap ATHra menő Bux alul teljesít.
1500pontot esett ma ilyen pozitiv hangulazban.
Amikor kint estek, ez akkor is ATHzott.
Valami megváltozott
Hathor
Hathor ma, 15:08
Előzmény: #104781  dzsimi
Gratulálok, jól megy ez neked!
dzsimi ma, 15:07
Előzmény: #104780  Hathor
A mai longom már azt hittem behal ... 136000-től vettem szépen az esést , s most  szép nyerővel zártam is. 
Hathor
Hathor ma, 11:31
Előzmény: #104779  ALANFED
Bux sereghajtó volt az 1%os esésével
ALANFED
ALANFED kedd, 21:51
Előzmény: #104775  Lujoska
nincs eladó majd lesz
A hiányt nemcsak a kiadások és bevételek közötti tartós egyensúlytalanság növeli, hanem az államadósság kamatterhei is. Az Egyesült Államok teljes adóssága már meghaladja a 38,5 ezer milliárd dollárt, miközben a gazdaság éves teljesítménye körülbelül 31 ezer milliárd dollár a Federal Reserve Bank of St. Louis adatai szerint.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260210/meg-el-sem-kezdodott-az-ev-mar-megmaszhatatlannak-latszik-a-vilag-legnagyobb-adossaghegye-817088
ALANFED
ALANFED kedd, 21:35
Előzmény: #104775  Lujoska
kartell van tartott árak
Hathor
Hathor kedd, 18:58
Előzmény: #104776  Hathor
Bocsi az elütésekért, útközben telon írogatok mindig, ebből adódik az elütés
Hathor
Hathor kedd, 18:04
Előzmény: #104774  PGabor48
En nem ülök gépnél.
A gepen mindjettő felület hasznalható rá. A pro, és sima netbroker is.
Én telon ugyanúgy ahogy a gépen lépek be, sima netbroker webre lépek be, meft appban nincs keredkedési lehetőség nekem hatira, csak értékét látom benne, de se könyv, sem kereskedési lehetőség nincs.
Üdv
Lujoska kedd, 17:21

BUXunk 130328 Hát nagy eladó  még mindig sehol. Csak épp Richter ATH-k :-)) És lassan jönnek szép sorban a magyar gyorsjelentések OTP best! Ezt ki kérdőjelezné meg ezt? Senki.
Üdv (Kosto)
PGabor48 kedd, 17:21
Előzmény: #104771  Hathor
Hmm... :-) 
Így visszagondolva nosztalgikus. A Humet-Nutex részvényöntödéje is az (volt). Meg a Genesis is, akkori nevű csodacég, ami egy héten át limiten nyitott felfelé, aztán limittel zakózott. Vagy a hihetetlen 900ft-os OTP. De amit sosem felejtek el, és ez már a válság után volt jóval: Kreditjog 2012 februárban 2040 forint. 2012  június 8.-án pedig 150 forint. És csak esett és esett. És amikor már senki el nem hitte (én sem), hogy még bármennyit eshet innen is, akkor tovább eset. Június 25.-én már csak csupán 23 forinton állt (!) Hihetetlen! És azt gondolnánk, innen már aztán tényleg nem eshet... Hó-hó, dehogy nem! Erről az árszintről még további -60%-ot zakózott, és 9 vagy 10 forinton áll meg. Nem követtem mostanában, nem tudom vannak-e ilyesmik ma is a parketten, de anno 10-20 éve ilyeneket lehetett lekereskedni, és akkorákat bukni is mint a disznó. :-) Eszméletlen volatilis volt a piac. Akinek volt kitartása, annak acélosra edződtek akkoriban az idegei.
Viszont, nem akarom össze off-olni ezt a topikot, így ezt befejezem.
Egy technikai kérdésem volna a Bux2612-vel kapcsolatban még: Te az Erste broker vagy Erste broker pro webes felületen férsz hozzá ehhez az indexhez? Mert látom nagyon sok féle kereskedési felület van, pro, go, pro(régi), erste trader... Nem értem, mi ez a rengeteg verzió?
Üdv:Gábor.
ALANFED
ALANFED kedd, 13:00
Előzmény: #104772  ALANFED
bux így nem tud esni  46800 célár, srv nélkül háborúval, energiaválsággal, inflációs sokkal, 0 eu pénzzel,o gdp növekedéssel de hét igy megy ez mutyisztánban
https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2026/02/otp-reszveny-elemzes-ubs-celar-citi-goldman-hsbc-2026
ALANFED
ALANFED kedd, 12:31
Előzmény: #104770  ALANFED
arany ezüst azért esett be múlt héten mert emelték a letéteket/margin call/,de így is mehetnek fel mert gyenge a dollár és csak ezt kompenzálják, 
https://www.economx.hu/tozsdek-piacok/nemesfemek-arany-ezust-befektetes-fiat-penzek.823690.html
Hathor
Hathor kedd, 09:34
Előzmény: #104769  PGabor48
2008ban regisztráltam én is, de már 2007től olvastam fórumot. Igen, a nagy suprime óta vagyok itt én is. Aki nem élte át,nem tudja mit hagyott ji.
Azóta is itt csak az ATHt hajtogatja, mint a papagáj.
Sokan így vannak ezzel, 1millából 100ezer..
Sok maki csak kamuzik, magát nyugtatja milyen jó, milyen ügyes. 1250es OTPnél 2008ban, 7900as OTPnél pár éve világukat nem tudta..
Meddig eshet még, volt a kérdés.
Közben 5cég csődbe ment itt, bukták bukták hátán, de minden a legnagyobb rendben.
Kosto tudja ATH minden.
ALANFED
ALANFED kedd, 09:04
Előzmény: #104768  Hathor
giga szégyen két oldal 1000 pont , MNB ,BÉT ez nem kereskedés ez lottó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PGabor48 kedd, 08:54
Előzmény: #104768  Hathor
Akkor öreg róka... Egyébként emlékszem rád a fórumról, sőt, mintha más fórumokról is rémlene a neved. Voltam itt regisztrálva akkoriban, ugyan nem nagyon írtam hozzászólásokat. Én 2008 körül, az ingatlanpiaci válság kezdetekor nyitottam az első bef. számlám, előtte valutáztam. Akkoriban megérte még az is, hogy egy lassabb reakcióidejű pénzváltóból nagyobb tételben megvêve a valutát, átautózni vele az ország másik végében lévő másik pénzváltóba, és ott eladni. Random Capital... detto. 
Köszönöm a 24 órás tippet is! Már ugyan eltelt, viszont találtam a netbroker webes felületén a szerződések menünél még két másik online köthető-elfogadható, amolyan kockázat feltáró nyilatkozatot ami nekem nem volt elfogadva. Most megtettem. Várok akkor. 
A 10 millióval kapcsolatban: Én azt gondolom, hogy aki nem tud 1millióból 10-et csinálni, az 10-ből sem tud 100-at. Tehát, nem a tőkét tartom az ok-nak azért, hogy valaki sikeres vagy sikerten a tőkepiacon. Részemről sosem tudam még 1-ből 10-et csinálni, de 1-ből 100-at (100ezret) már igen. :-) Az ilyesmi tanítja az embert. 
Köszönöm a segítséged, várok most.
Hathor
Hathor kedd, 07:47
Előzmény: #104766  PGabor48
Amúgy ha minden szerződésed jó, másnaptól tudsz kereskedni vele. 24órát varni kell.
Lehet ebbe az időszakba kerülél.
És betölteni sem árt a terméket a listából.
Javaslatom ne 10millával kezdj.
Próbálj első héten 1-1-1-1kontikat adni és venni.
Kezdésként 5-10konti elég feltérképezni a rerméket. Nagy a volatilitás. 2% Bux kilengés 2600pont, ami 26.000Ft/konti.
Gyorsan vágtat a ló itt 10es áttét mellett.
Minden jót!
Hathor
Hathor kedd, 07:41
Előzmény: #104766  PGabor48
Sajnos Ők azok, nem mi.
2010óta Bux határidőzöm, ismerem a régi diszkont brókereket. Igazából 1 volt azóta, ami jó broker cég volt, az maga a Random Capital, mindenki ott nyomta a Bux határidőt innen. Virág Feri volt a tulaj, eladta a céget, bekebelezte az Erste, és ez maradt nekünk. Többen leléptünk, abba hagytuk emiatt, meet amit Erste művel felháborító. 
Néha én is próbálkozom még, de ez már nem a régi piac, nem a régi határidős bux. 
Megszoksz, vagy megszöksz.
Ez a lehetőség
PGabor48 kedd, 06:15
Előzmény: #104765  Hathor
Köszi, Hathor a válaszod!
Hasznosnak találom, de bocsáss meg, hogy nem bunkózlak le. :-)
Szóval, régebben, mikor ilyesmikkel foglalkoztam, számomra sok minden egyszűbb volt, és rengeteg tesco gazdaságos brókercég is működött. Mostanra ezek jórésze megszűnt, átalakult, vagy belolvadt a pénzügyi hátterüket biztosító bankba. Ezért érdekel, amiket előzőleg kérdeztem.
Én is pl. az Erste-t találtam, mint olyat, akik magyar fiókkal, magyar nyelven, relatíve olcsón határidős pozíciókra is adnak lehetőséget online.
Csak... Csak az a gond, hogy inaktív a Bux2612 a kereskedhető instrumentumaik között. Tehát, számlát nyitottam (alapmegállapodás), majd Mifid... Itt kénytlen voltam a "Hardcore-Vérspekuláns", 5. kategória lenni (amúgy jellemzően nem az vagyok), hogy engedélyezzék számomra a határidős ügyleteket is. Aztán még mindig inaktív a Bux2612 instrumentum vétel és eladás gombja a webes netbrokerben. Majd telefonálgatás, személyesen bankfiókba be, és mindent rendben találtak, működnie kellene, várjak. -mondták. Vártam, majd közben felmerült bennem a kérdés, nem kéne esetleg valami kiegészítő szerződés határidőzésre? Na, de, kellett. Erre magamtól kellett rájönnöm, mert se a bankfiókban se a telefonban nem mondták. Oke, netbrokerben találtam egy ilyet (online szerődés speciális ügyletekre), megkötöttem, vártam... Semmi. Konkrétan, inaktív azóta is a Bux2612, es az adatlapjára kattintva: "Ez a termék nem található" üzenetet kapom. Azóta is. Egyenleg rendben, Mifid:Vérspeki, kieg. szerződés aktív. Telefonálások: Miért nem megy? Két ügyfélszolgálatos 2* mást mondott okként. Egyik: csak 10mill számlapénz felett lehet online kötni a Bux-ot, az alatt telefonon köthető üzletkötővel. What? Másik: Működnie kell, de csak a netbroker webes felületen. Nos, ennyi a kálváriám, és lassan beáll a csendes agyhalál nálam. Ezért regisztráltam ide fel, és kérdezősködöm. :-)
Én vagyok ennyire...?
Hathor
Hathor hétfő, 22:47
Előzmény: #104764  PGabor48
Szia, gyors válasz kérdéseidre, de ez itt Buxra vonatkozik, mint válasz, arra vonatkozott a kérdés is.
Erste Bróker felületen kereskedjük Bux határidőt. Ott lehet most csak kereskedni 2612es terméket.
Van Bux követő certi is különböző töke áttétekkel is.
Az egyaránt Erste brókernél, es KH értékpapírnál is vsn.
125ezer körül mozog 1kontraktus letét igénye.
Veszel 10kontraktust durván 1.3millio fedezetnek kell lennie a számlán.
Ha több van fedezetként, csak jó.
Kereskedési rendszerben mi tesszük be a megbízási ajánlatot.
Mindenre válaszoltam.
Most jöhet Balentum bunkózasa, hogy én bunko vagyok, nem segítek..
PGabor48 hétfő, 17:54
Sziasztok!
 Itt a fórumon egy másik topic-ban már feltettem pár kérdést, de választ ott még nem kaptam. Arra gondoltam, a kérdések egyikével kapcsolatban felteszek itt is párat. Elvben illik a topic témájához.
Kérdések:
Ti, akik itt beszélgettek a Bux ill. más határidős instrumentumok kereskedéséről, mely brókercégnél tudjátok ezt kivitelezni? Magyar brókernél/banknál, melyiknél vagytok? Online kereskedési felületen vagy üzletkötőn keresztül-telefonon teszítek? Nagyon érdekel! Igazából, arra is kíváncsi volnék, hogy ott, ahhol ezt teszitek, az tőzsdei kereskedés vagy tőzsdén kívüli ügyletként zajlik? Végül: Nektek minimum számlapénz (a szükséges alapletéteken kívül) van előírva (olyasmire gondolok, hogy pl. min. 10mill forint kell a számlán legyen). Lehet, butaságnak tűnnek a kérdéseim, pedig csak arról van szó, hogy rég foglalkoztam tőzsdével, és mostanra valamiért dínónak érzem magam, vagy valamiről nagyon lemaradhattam. :-)
Előre is köszönöm, ha valaki kisegít ezekben a kérdésekben. 
ALANFED
ALANFED hétfő, 15:29
Előzmény: #104760  dzsimi
hati -2500 pont közben minden hepi téged nem zavar ez a bennfentesmozgás 
holnap z.után msci
ALANFED
ALANFED hétfő, 15:15
Előzmény: #104753  Lujoska
A LEGNAGYOBB SÚLYÚ BEFEKTETÉSNEK AZ ÁLLAMPAPÍR TEKINTHETŐ,itt több mint 13 600 milliárd forintot tartanak a magyarok, de a befektetési alapok már nagyon szorongatják a favoritot a maguk 13 500 milliárdot közelítő összértékével. Részvényekben év végén közel 2900 milliárd forintjuk volt a háztartásoknak, míg egyéb értékpapírokban (pl. banki kötvényekben) kevesebb mint 800 milliárd forint helyezkedett el.
ALANFED
ALANFED hétfő, 13:58
Előzmény: #104760  dzsimi
az 3.450.000 Ft bef. napon belül

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek