Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Te itt vársz valamiféle normális választ a kérdéseidre? Ne tedd! A Fórumon talán ha két ember van akit ismerek és ők tényleg normálisan eltudják mondani mit gondolnak/várnak : ezek Berlini és Egy_kezdő. Keress rájuk, főleg az utóbbira. Olvasd el mit ír. Szinte csak az OTP-vel foglalkoznak. Érdemes, persze ők se guruk.
Itt például ha beírod hogy Hihi ATH (és az utóbbi években ez sokszor előfordult) akkor annyi, ha nem írod be mert esés van (ez is előszokott fordulni), egyből keresnek, cikiznek, piszkálnak. Persze az, hogy tömés van, reccs reccs, kézigránát, az oké. Ez van. Mindenki maga dönt (Te is), a saját gondolatai/szellemisége szerint. Ki így ki pedig úgy. Személyszerint még mindig bízok legyen az OTP, 4IG, Mtel vagy MOL. stb Ha a politika nem rontja el. Üdvözlettel.
Igaz, hogy az MTEL-nek jóval kisebb a részesedése a BUX-ban, mint az OTP-nek, de azért az MTEL is vett idén 40 milliárd forintnyi saját részvényt. Ezt előreláthatólag jövőre is megteszi.
Itt teljes mámor megy, neg rózsaszín köd. NER és haverjai megszedi magát, a nép meg szenved. Elég elolvasni az összes topikot itt PFen mit agonizál itt mindenki, tiltakozik a rendszer ellen. OTP lerabolja az embereket, nincs fingás sem pénz nélkül náluk. Még kincstárhoz beutaláshoz is levonnak utalási díjat, mikötben kincstari ki és neutalás díjmentes. Be akartam fizetni díjat kpben egy ott számlát vezető tagnak, olyan díjat mondtak nem fizettem be, revorol ingyen átrajtam neki. Itt komplett idiotának néznek mindenkit
Nutexet kérdezd neg nem lesz-e akármennyi részvény, vagy opust. Ne vicceljünk már. OTP életében nem srvzet. 2%körül volt. 1500, 3ezren, 8ezren covidnál inkább döglött meg. Most 35ezren olyan rohadt jó vétel. Annyit nyomtat minden cég, amennyit akar
Ezt bizonyítsd már be, az eredmény hasonló a forgalomban egyre kevesebb részvény lesz. Meg kéne érteni h minden részvény amiből egyre kevesebb van annak az értéke felfelé megy ezt az indexek iránya is bizonyítja. Állampapírból akármennyit nyomtatnak neked ha kéred, részvényből nem lesz bármennyi erre több 100 példa van amiből állnak az indexek, néhány 100 részvény húzza a világgazdaságot. Ez nem a nord és a nutex kategória. Visszatérve a letétkezelőtől OTC piacon tudná átvenni és ő sem fogja sokkal olcsóbban adni mint a piaci ár, mért tenné? Ha most mi vagyunk a letétkezelők mit tennénk - milyen esetben adnád el annak tudatában h 70m db részvényt akarnak visszavenni szóval vmit jól csinálnak tehát nem egyszerre adok egy 10m db-ot hanem apránként mert lehet idővel 37-38 lesz nem pedig 34 mint most. Bár az is lehetséges h OTC és tőzsdei kereskedésben is fog venni tehát vegyes, pár 100e innen is onnan is havi szinten.
3.5 éve béke várás van de az utobbi 6 hónapban is volt vagy hat és nem lett semmi de az árfolyamokat felmanipulálták vele de amikor nem lett semmi akkor nem adták vissza, ezt hívják bennfentes fertőnek, ebből van a profitod nagy része
Amúgy ez a 700as kamat nem tudom mit néz.Napos gyertya napi alj megint.Hetes gyertya is hetes alj. Megtört az emelkedés amióta újra shortoltam.Ma rohangálos napom volt, ma kimaradt hati short.De a héten ment végig.. Hetes shooting star!Repkednek a gránátok https://kepkuldes.com/image/tWIMWy5
Záróban nem áll be árjegyző sosem. Az már volatilis szakasz. Tudjuk egy nap mennyit lehet távol, nem kötelező egész nap árat jegyezni, de nagyrészében igen.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!