Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
-Private Banking friss:-EUR/HUF.-A trendtörés utáni erős visszatesztelést láthatunk a napokban. Az emelkedő trend esélye még megmaradt, amíg a 359,4 felett van. Alul a 351-355 közötti zóna lehet fontos támasz, míg felül a 375 -ös szint erős ellenállás. Ezen szintek közötti mozgás jöhet az elkövetkező hetekben. Ellenállások: 375; 382,8; 390,6. Támaszok: 359,4; 355,5; 351,56; 343,75.
Ezt innen szerintem elég kevesen tudják megmondani, mert olyna nagy horderelyű bejelnetést nem láttam. Az hogy a 6000 milliárdból mennyi lesz valóságban (kétlem a 100% ot, hogy teljessen őszinte legyek). Illetve Trump urunk is bekavart azért közben szokása szerint, de reméljük a maradék elnöksége alatt azért nem okoz világgazdasági válságot (simán kinézem belőle lásd a mostani , hogy az EU- NATO fizesse ki amit USA eddig adott "ingyen"... meg persze a nyersanyagokat is ők kapják..meg a kisfszom nem kéne ??? ) Igazán dolgozhatnak a kaszás gyorsabb ütemben ott is... Mert ez nagy kihatással vagy miránk nézve is. (akár közvetve a Német gazdaság versenyképességén keresztül)
Ejj a régi szép idők mikor a nem létező hajamat téptem hogy mikor váltsak és csak 418 -420 nál sikerül a top-ot nem sikerült elcsípni... ejj szép volt igaz se volt... bár kiszámítható se.. most meg össze vissza ugrál. Az olaj ár növekszik erre erősödik a Ft... WTF:..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)