Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Es nektek ott a megafonban orbitalis erekciotok lesz,mi? Olvasgasd a tortenelemkonyveket,h mi volt akkor,mikor a jobboldal erosodott meg ennyire. De valami joval korabbit.
Ennek a hírnek sokkal nagyobb hatása inkább az, hogy a kötélhúzásban orbán nyert. Sokan azt gondolják, hogy orbán ki fog kopni, de szerintem csak most jön a java. Az önkori választáson tarolni fog a fidesz, az ep-ben jobbra tolódás lesz és nagy eséllyel trump visszatér. Minden orbán kezére fog játszani és ő keményen ki is fogja használni, még nagyobb gázra fog lépni.
Az, hogy navra mondogatta párszor és hogy az EB zöldet adott a 10 milliárdra, azért az két külön dolog. Egy pöppet szerintem erősebb jelzés az utóbbi...
Nézd meg a grafikont, hogy a márciusi 395 óta hányszor árazta a piac, hogy jönnek ezek a pénzek, én tartok tőle, hogy még egy 370-es beszálló sem jön ki ebből, ha mégis, akkor nagyon boldog leszek.
Ismet szelektiv az a memoria. Peldat is hoztam, a Mad Max c filmbol,h mennyi fog lecsorogni a jonephez ebbol,mivel az MHB osztja majd el javareszt (maganak). 🤡 Nekem nagyon jo lesz,ha erosodik a forint,mivel folyamatosan valtom a pakkokat majd euroba.
Merthogy mar oda is adtak? Ja,hogy az nem. Eddig is kaptunk EU penzt,te okos... Agrarpenzek peldaul.Es 21 yard meg igy is benn van. A repteret sem kapta meg amugy,hiaba dobtuk ossze.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)