Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Jelentem elvesztem a revo otp csataban mindenki a masikra mutogat. Otp azt mondta revolut rendszerei gyengek revo pedig azt h a local bank akadalyozza csalas gyanuval a tranzakciot. :)
Annyi pénzt kiszórnak nap mint nap, hogy az infláció nem fog tudni lenyugodni. Persze sokan nem kapnak semmit csak az inflát a nyakukba. Meddig szakítják szét a társadalmat ?
Nem, bocsánat, közben kijött a módosító: kétszer annyi devizát kell forintba váltania mindenkinek, mint amennyije van. Ellenkező esetben padlássöprés, ingó és ingatlan tárgyak elkobozása, büntetés, külszolgálat Luhanszk térségben.
Nem biztos, hogy rosszul jártál a sikertelen tranzakcióval. Ugyanis miközben telefonáltál kijött egy rendelet, miszerint január 13-ig köteles mindenki forintra váltani a devizáját, ellenkező esetben 15% extraprofit adót kell fizetnie havonta a meglevő devizaállomány után.
Elég gyanús, hogy az MNB próbálja leküzdeni 3-assal kezdődőre. Bár én erre egy fityinget nem váltanék, hallottnak a csók… Vagy csak mi reméljük, hogy nem ez áll mögötte? A hírekre az elmúlt két hétben kellett volna egy 8-10 egységet mennünk felfelé, ha ez így van nem kis harcot és mennyiségű pénzt nyomnak.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)