Talán elindul egy normális kommunikáció, nekem továbbra sem világos a hőszolgáltatás minek, a veolia veszegeti az ilyen kisebb-nagyobb hőszolgáltatókat pl. A sípályát értem, az egy drága hobbi, de a fűtés minek? Majd Virág elvtárs tolja shortot-longot, mi pedig milliomosok leszünk. 😉
Ha ez nem is történik meg, de a telekom részvényeken elért nyereségből kb 8.5 huf/rv juttatást szétosztanak az igazgatóság tagjai között a javadalmazási politika szerint. A maradék kell a Síaréna (-380m éves eredmény, 101. oldal reál szegmens) és a hőértékesítés (-340m éves eredmény, 101. oldal energiaszektor) fenntartásába.
Semmi mas nem kellene csak annyi hogy “kedves reszvenyesek, evek ota finanszirozzatok a sipalyat 600m-en, es varjatok a csodat a perekben. Hogy ezt megkoszonjuk, megosztanank veletek a telekom reszvenyeken elert nyereseget, 25huf/rv rendkivuli reszvenyesi juttatas formajaban. Koszonjuk a belenk vetett bizalmatokat”.
Hát igen, a bizalmi indexen van mit javítani. Az, hogy tisztelt részvényeseknek szól a beszámoló, az már kevés. Esetleg úgy is kellene viselkedni, mintha tényleg megbecsülnék a befektetőket. Akkor most 600 is lehetne az árfolyam, nem 250
Nem ünneprontó, vagy irigy akarok lenni de. Volt itt Polska eladás, scs embere a fórumon egy művezető nick volt, akinek jövedelmet bíztosított tagsággal, szóval érdekből beszélte ráfelé a jónépet az srv-re, amit én kapásból megcáfoltam, hogy lehúzás lesz, a vételár egyedüli igazságos szétosztási módja a rendkívüli osztalék. Srv nem úgy történt, mint úriemberek közt, beállok a könyvbe és aki akarja adja, hanem OTC-n a nagytulajok megpattantak a dellával. Most ugyanúgy nagy píz a kasszában, ha srv-t ígérnek, kezdhetsz is gyanakodni, a managmentben addig sem bízhatsz meg, amíg elfordulsz, én a carbonpaneles PVD bevonatos bicsakomra rá szoktam fogni, a topic a szokásos, mint minden +10%-nál, a kóklerek nem akarnak kimaradni a feldumából.
ENEFI - THE BEST