Hagyd, ne foglakoz vele kollega! Mivel a mai du valakiket én is kitomtem 420 kornyeken a múlt héten vett 390 alatti veteleimmel! A héten ujra visszagyujtom 390 alatt!!
Hűha, ezt jól megkaptam. Én nem tudok fundamentális elemzéat készíteni, de még közgyűlési előterjesztéseket sem. Ezeket meghagyom neked mivel ezekben te baromi sikeres vagy ha jól tudom. Én maradok csak egy siránkozó lúzer és fejet hajtok a hozzáértők előtt. Ígéeem holnap én is beleveszek és tovább higítom ezt a főnyereményt.:)))
Ha január első hetében nem cseszték volna el az órás ugrándozók a trendet, már nem itt lennénk. Túlhúzott lett az ár, ezért az elmúlt 2 hét konszolidáció. Távoztak a ... Ezért nem szeretem én a limit nélküli kereskedést. Idő kell minden szint kereskedéséhez. /aki akarja adja, aki akarja vegye, amihez idő kell, de nem egy-két óra, hanem napok!!!!/ Persze jó hír kellene a mozgáshoz. Szép volt a mai nap, jó lenne forgalom....
Igen a Rába megérdemli végre, hogy a helyére kerüljön. Persze voltak, akik a kisrészvényesi együttműködés helyett a fórumon sírás-rívást és okoskodást választották...
Balenntum a cirka háromezer hozzászólásod nagy része sírás-rívás volt a Rábában, vagy okoskodó kijelentés, mint ez a legutóbbi. Kérlek készíts egy alapos fundamentális elemzést a cégről, biztosan képes vagy rá, hisz tőzsdeguru vagy. :) Amint elkészültél vele, :) te magad is rájössz majd, milyen potenciál van ebben a részvényben és nem írogatsz be "egymondatos" sületlenségeket ide is...
ENEFI - THE BEST