ma reggel még 229-en is kaptam, és 220-ig bent álltam, úgy elkeserített a tegnapi nap benne, de minden jó, ha a vége is jó lesz, most úgy tűnik, tényleg talpraállt a rókafi:)
lehet, arról lemaradtam, brahiból nem veszek papírokat hogy majd egyszer hátha bejön. 190-200 között volt tavaly november óta ha jól látom. Ez baromi sok idő és a pénz nem dolgozik
a múlt csütörtök reggeli öntésre rá is faragtam, mert nyitás előtt 300 fölé tettem be az eladásokat.....aztán cig-eket adtam el, azzal voltam elfoglalva, abból sokkal több volt és mire erre is jutott idő, már rosszul ment el....most javíthatna
Háát, én csak idézni tudok :D
"A KBC Securities semmilyen garanciát vagy felelősséget nem vállal arra, hogy a leírt szcenáriók, előrejelzések és kockázatok a piaci várakozásokat tükrözik és valóságban is beigazolódnak. Az elemzésben szereplő bármilyen előrejelzés pusztán tájékoztató jellegű. A számszerű adatok általánosak, tájékoztató jellegűek, csak a szerző adott időpontban készített elemzését tükrözik, és későbbi módosítás tárgyát képezhetik. Az elemzésben szereplő információk a készítők által hitelesnek tartott forrásokon alapulnak, azonban azok pontosságával és teljességével, valamint időbeliségével kapcsolatban a készítők semmilyen felelősséget nem vállalnak. Amennyiben az elemzésben a KBC Securities további elemzéseire alapuló ajánlások szerepelnek, azok soha nem értelmezhetők a kapcsolódó elemzésben foglalt iránymutatások nélkül. A KBC Securities semmilyen módon nem garantálja, hogy az elemzésben említett pénzügyi instrumentumok megfelelnek az Ön igényeinek"
260-ig még lehetett veszegetni, persze ezzel átlagot is rontok de valóban nehéz. Meg kevés is a piacon lévő papír mennyisége, ez nem Opus, ott 100K-t db-t bármikor tudok szinte venni
ENEFI - THE BEST