Hogyan tovább Fidesz? Sokszor foglalkoztam az innováció fontosságával a politikában. A 2026-os országgyűlési választások jó példa arra, ha egy párt nem innovatív, vereséget szenved a választásokon. A Fidesz korlátlan anyagi és média erőforrással rendelkezett, de kétharmados vereséget szenvedett az innovatív Tisza Párttal szemben. Az elmúlt 36 évben több, mint tíz párt esett ki a parlamentből, a kezdők közül már csak a Fidesz maradt ellenzéki középpártként a parlamentben. A Mi Hazánk törpepárt a Jobbikból jött létre, amely kiesett a parlamentből. A Fidesznek fel van adva a lecke, vagy képes az innovációra, vagy csatlakozik a parlamentből kiesett pártok népes táborához. Az innováció meghatározó a jövő szempontjából a pártoknál is, ami ma elég, az holnap már kevés lesz
igen ! most jutott eszükbe hogy vannak demokratikus értékek, meg próbálják számonkérni a jogállamiságot! :)) 16 évig valahogy nem jutott eszükbe! amugy a markánsabb nézeteknek vagyok a híve és igazat adok Puzsérnak! csak akkor lehet demokrácia ha ezeket jobboldali hernyókat "kisöpri" a társadalom! ezek most ugyanazt kezdik csinálni mint 2002 és 2006 után! kiváncsi vagyok mikor csatlakozik hozzájuk a kubatov féle széljobb csürhe! . és remélem lesz valami összetűzés, elkelne a társadalomnak egy tisztulás! , sajnos!
itt találhatsz jobboldali szeretetcsomagokat főleg a kommnetek között! . https://www.vadhajtasok.hu/ . mondjuk a pénteki posztjukat már nem találom, valószínű törölték! itt találod a feudalizmust és a lopást istenítőket! :))
Az ám a vitakultúra, amikor a mondanivaló lekezelő, személyeskedő, a nem létező szellemi fölényt "csillogtató", kényes kérdéseket "ignoráló" szar fideszes önelégülten bújik el a névtelenség mögött. Hányinger.
Abbahagyhatnád a zavaros, immorális vergődésedet. Ahhoz nem volt egy szavad se, hogy az Orbán rendszer közpénz ezer milliárdokból nyomta a hazug propagandáját 16 évig, sok ezer fővel, de abba bele akarsz kötni, hogy a korábbi ezredrészeként esetleg most mi van. Te vagy az undorító propagandista...
"Árpád
legalább sose csinált titkot belőle, hogy propagandát akar művelni,
mert élete értelme, hogy a korrupt, nepotista, kacagányos nernyikek
helyét a munkásmozgalom modernizált alakzata foglalja el, ezért most
üvöltözik mindenkivel, aki nem áll félre egy korrupt, nepotista,
kacagányos nernyik útjából. . Ami
azonban újdonság, hogy a független publicistát részben az aktuális
politikai vezér öccse fizeti, és a független publicista így kampányol
teljes hangerővel munkahelyének felületein az aktuális politikai vezér
érdekében, a munkahelye meg bambán nézi, és hagyja. Noha ezzel nemcsak
azt viseli el, hogy másutt szerkesztik a lapot, hanem azt is, hogy a
pártosságra kondicionált közönség végül ott fogja hagyni az egészet a
hamisítatlan pártsajtó kedvéért Tóta segítségével. Ám ez sem az én bajom
már, aki hülye, haljon meg. Meg fognak." . https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1519629106186170&set=a.389875582494867&id=100044172862672
Azért leszakadna egyesek helyében a bőr a képemről, ha 0-24-ben tolnám a propagandát, gyűlölködnek, uszítanék, mást provokálnék, sértegetnék, és ha az illető válaszol, vagy néha-néha egy-egy cikket kitesz vagy abból idéz, akkor nemes egyszerűséggel lepropangandistáznám. Ez azért a vitakultúra és az önkritika telhes hiányára utal.
voltak, vannak olyan jogászi vélemények, hogy a bindzsizék
alaptörvényhez sem kellett volna hozzányúlni, mert azzal csak
legitimalizálták... hozzátenném én már attól is hánytam, hogy arra
kellett felesküdnie az új parlamentnek...dehát ha ezt
megtagadnák, stb...akkor azzal vszeg olyan jogi kuszaság lenne, hogy sose
érnének az elvégzendő feladatok végére...? szvsz
Szerintem Orbán alapból nem volt egy komoly szónoktehetség. Én maximum közepesre taksálnám,. Akár hordóval, akár anélkül :-) Akire viszont én vissza tudok emlékezni, mint minden hordószónokok ősapjára, az ToJó Doktor volt.
egy 'jogállamnak' hazudott bindzsi 'maffiaállamot' és a 'consigleiriket' kellene az eu 'kívánságára' is lebontani és újraépíteni miközben az mantrázzák a lakáj-jogászaik, hogy tartsák be a hatályos 'maffia jogrendet'...mert elnye-bejnye... nincs ebben némi 'huncutság' ??☺ szvsz
Senki senkit nem véd, de ha a jogállam létét is kétségbe vontad április 12-ig, és nem értetted, milyen jogon tartja vissza a pénzeket az EU, akkor nem lehet most hirtelen a legszigorúbb jogállamvédővé válni. Amellett van egy nagy különbség: a Fidesz az autokrácia kiépítése miatt sértette a jogállamiságot, a Tisza az autokrácia leépítése miatt tenné, ha tenné. De nem teszi, legfeljebb elmegy a falig.
Senki senkit nem véd, de ha a jogállamról prédikáltatok egészen eddig, és az EU is amiatt tartotta vissza a pénzeket, akkor nem lehet most sem azt ignorálni vagy relativizálni!
Ez Vidákovicsék álláspontja, ami maximum - de ebben sem értünk egyet - a hűtlen kezelésre vonatkozhat, de arra is csak speciális esetben. A felsorolt, többi, túlárazással kapcsolatos bűncselekményre nem vonatkozhat. Semmi több!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!