Így van, ezért szavaztam a Tiszára. Valós társadalmi igény itt Toroczkaidra és a zsebnácijaira van. (Meg a 480 Ft-os benzinre. Dobrev "csak" 500 Ft alattit követelt. :) . A másik hsz-edre pedig, néhány tiszás jelző a fideszesekre innen a topikból: "rohadék banda..., féreg pedofidesz narancsos hulladékok..., féreg rohadék banda..., fetrengjenek ..., narancshúgyagyúak..., az összes szarházi rohadjon szét" ... stb. stb. Így árad itt a szeretet (byVackoros is) Vége a kampánynak, ideje lenne a gőzt a dudákról a turbinákra vezetni az ország hajóján.
Én egyébként szabadjára engedném az üzemanyagárakat is. Nem vagyok a kommunista árstop híve. Amikor idén a Fidesz miatt ezen a pályán haladva várhatóan 8000 milliárd Ft körüli lesz a hiány, az MNB vesztesége már 6-7 ezer milliárd Ft körül van és még ki tudja, hány csontváz van a szekrényekben, piszkosul nem fér bele az adócsökkentés, ezt csak a hülyék nem látják jelen helyzetben.
A fideszes férfi a béke és a szeretet jegyében beszél (amiről Orbán szerint a Fidesz egész kampánya szólt), hogy fejezzük be végre a gyűlöletkeltést, a magyar ember magyar ember elleni hergelését Magyarországon. https://www.facebook.com/reel/1516464380063677/
Ezért lennék kíváncsi a régi M1 nézőkre, hogy most, amikor lassan talán leeseik nekik (már akinek), hogy éveken át átverte őket a Fidesz, most mit gondolnak? Hogy tudják ezt feldolgozni, hogy teljesen más a világ, mint amiről hazudtak nekik? MTVA híradó mikor lesz leállítva? Mert az egy dolog, hogy elkezdtek nornális híradót csinálni, de ha más a választás végeredménye, még ömlene belőle a hazug Fidesz propaganda.
M1 híradó: bevágják, ahogy Ruff beszél a Fidesz bűneiről, ahogy MP bemutatja a Karmelitát. Nagyot fordult a világ. :D Holnap munka közben meghallgatom a teljes adást.
Simicska csak úgy tudna történetek mesélni, ha saját magát is kompromittálja. Azt meg nyilván nem fogja megtenni. Szerintem korábban is ezért hallgatott. Abban is biztos vagyok, hogy vannak nála bizonyítékok a dagadt ellen, nem véletlenül hagyta orbán szabadon elvonulni 100MrdFt-os nagyságrendű vagyonnal és soha egyetlen orbáni szennymédia sem próbált lejáratni.
A belügyminisztériumba is bementek. Miközben a covid alatt a kórházakban küzdöttek az orvosok, az ápolók a lepukkantott infrastuktúrában, orbánék meg elloptak legkevesebb 300MrdFt-tot nem létező lélegeztetőgépre hivatkozva, addig a belügy 70MrdFt-tot költött, hogy egy luxus irodát építsen a várban. https://www.youtube.com/watch?v=Hql0QnwXNtc
Nézem kíváncsiságból az M1 híradót. Eddig egész korrekt. 16 év fidesz propaganda hazudozás után a fidesz hazugságaival megetett M1 nézők most vajon mit gondolnak?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!