Biztos, hogy nem lesz egyszerű a kormányzás, de valamit ne felejts el, 16 év fideszes kormányzás után olyan csontvázak hullhatnak ki, olyan titkosított szerződésekre derülhet fény, olyan közvagyon lopásokról hallhatunk, amely kb lehetetlenné teszi a fidesz visszatérését. Most a fidesz az mszp. Innen felállni piszok nehéz lesz és főként, kivel/kikkel? Lassan de biztosan tényleg szégyen lesz fideszesnek lenni.
"" Én Magyar Péter helyében gyorsan kihasználnám az alkotmányos többség nyújtotta lehetőségeket– nyilatkozta a parameter.sk-nak Matovič, arra utalva, hogy aztán nehogy a Fidesz megvásároljon pár tiszás képviselőt. Ezért aztán azt tanácsolja, gyorsan neki kell látni a takarításnak. A 2020 és 2021 között Szlovákia élén álló politikus szerint Orbán Viktor választási rendszere a Fidesz ellen fordult, így viszont érvényes a közmondás, mely szerint aki másnak vermet ás, maga esik bele. Matovič szerint Orbánnak betett az önteltség, ráadásul túlságosan szorosra fűzte a kapcsolatait az oroszokkal.
Olvasd a "Végjáték" topikot! Az utóbbi időben már kerültem a szektásokkal a kontaktust, és jól tettem. . Ameddig itt az a norma amit erre a hsz-edre is reagált egy bekattant hőbörgő, (#206461 ), mindenkinek jobb ha nem reagálok.
Tegnap elég erős üzenetet kapott a Föld összes fél autoriter "kedves vezetője", hogy mégse lehet egy életen át stabilan fenntartani a hatalmat annyival, hogy átírják a választási rendszert + mindenhova tehetségtelen nyaloncokat ültetnek, akikkel zsarolnak mindenkit akit csak lehet, valamint leuralják a médiát. Bizony van az a pont, amikor visszanyal a fagyi, és a saját választási rendszerük üti ki őket a nyeregből. Ha ezek után meg fognak szaporodni a rejtélyes körülmények között ablakon kieső ellenzéki vezetők Oroszországon kívül is, nem lesz meglepő. Valószínűleg Vityáék is csak ennyit vontak le tanulságként. Legközelebb időben lépni kell "erővel", de remélhetőleg arra már soha nem lesz esélyük.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!