CSak néhány percre kapcsoltam a hirtv-re MP beszéde után. Sokkos állapotban vannak, az biztos. Az egyik szakértő a jogállamiság betartását követli MP-n és a Tiszán, hiszen szerinte nem lehet eltávolítani Sulyok Tamást vagy más embereket. Gajdics Ottó teljesen kikelt magától, annyira gyűlöli MP-t. Nem baj, szokja az ellenzékiséget, mi 16 évig voltunk ellenzékben, nekik is kijár.
97%-os feldolgozottsággal a Fidesz szavazatok száma 2136000. Gondolom, ebben benne van a már megszámolt levélszavazatok száma is. Orbán 2.5 millió szavazatról beszélt, most se tudta megállni, hogy ne hazudjon. Azért is jó, hogy ennyire nagyot nyert a Tisza, mert nem lehet csalást kiáltani a Fidesz részéről, kukacoskodni, hőzöngeni, csak elfogadni.
Nagyon ráfért már szegény Magyarországra egy nagyon kedvező fordulat. Katasztrófa lett volna, ha a Fidesz marad hatalmon. Így, ilyen nagyon erős felhatalmazással meg lehet oldani a feladatot, ha nem is könnyű. Nagyon örülök! Bennem van nem kevés pezsgő!:)
Gulyás azt mondta, a közvéleménykutatás nálunk halott. Én úgy nézem, csak a Nézőpont halott.:) A Medián és a 21 nagyon is élő. Hihetetlen mit műveltek ezek, folyamatosan hazudtak, naponta többszáz hazugság jött ki a Fidesz potentátok száján.
A számok nem hazudtoltak meg most sem. Sokan biztosan azt mondták, hogy ez hülye itt bő kétharmadozik már hónapok óta. De a matematika és a kutatások már szépen fejlődtek és módszertanok is. Ezzel nyertem barátoktól 7 láda seritalt:)) Nem a győzelemmel, hanem arra fogadtam, hogy kétharmad lesz. Ahogy látni lehetett a demográfián, a fiatalságon, hogy 2024-ben 15 % nyert már csak a fidesz. Miközben nem nagyon tudott megújulni. Ahogy az ország pokolba süllyedt, botrány, botrány hátán és a mérhetetlen méretű rablás korrupció. Ahogy, az MP ennyi munkát rakott bele, csak ment és ment. A fideszes kutatók saját magukat csapták be, pedig a matek az nem hazudik. 8 millió főből nem lesz 12 millió és sorolhatnám. A medián, Zavecz, 21 kutató nagyon jól látták a dolgot. Hónapok óta biztos voltam a dolgomban, nem lehetett más eredmény. Ez be is jött. Sokat számolgattam a gép előtt roskadva és figyelve a változókat. Az embereknek igenis elege lett és a társadalom ismét robbant.
"Mandátumbecslés: . Fidesz: 106 Tisza: 83 Mi Hazánk: 10" . Hát ez is majdnem bejött :). Mind a Fidesz mind a mihazánk úgy fele lett a valóságban. De azért nagy mellényel ment a közvéleménykutatók kioktatása. Dehát tudom a veszteség minimalizálás volt ezzel is a cél. Csak nem jött össze.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!