A bíróság döntése alapján a 600 oldalas kamu szarotok,amit itt lobogtattatok,nos,az bizony nem a Tisza programja. fakenews megosztás miatt te hogy nem vagy még kitiltva innen,kérdezem a topicgazdát? Meg a ruszki ork híreiddel nem akarsz az ork topicban parádézni? Mert ott van erre a szarra igény..aranyat az ékszeriparnak vitték??? hát ez tényleg elképesztő,hogy ott nem műanyagből van az aranylánc...fidesztroll..
Hát sajnos a linkjeire nem szoktam kattintani, mert tartok az adathalászattól. Telefonon meg nem is tudnék, mert csak vonalas van. Haverom kérdezi, a néni megy a békemenetre? Mellbedobással akarnak nyerni? https://imgur.com/a/iv8FeLY
A VG cikke alapján publikussá vált, hogy Ukrajna magyarázata szerint kinek és milyen célból szállították az aranyrudakat. Elképesztő! . "Az Oschandbank szerint az aranykonvoj valójában az ukrán ékszeripar számára fuvarozott – amely látszólag remekül teljesít a háború sújtotta országban."
Látom fiam megtértél. Ez derék. Szerintem a krida félék erre nem vevőel, mert álkERESZtények. Csak addig veszik fel a kERESZtény jelmezt, amíg tetszelegni akarnak benne, utána sárba tiporják :) Ez látszik a hozzászólásaikból rendesen. Süt róluk. (nem végeztem forráskutatást, remélem ez a pap elvtárs nem a bse atya megüresedett posztját tölti be (minden szinten) vagy nem zsóti bácsi jóbarátja) Én meg ezt a videót találtam. https://www.facebook.com/reel/1107867234180729
40 napos eltíltásom alatt (érdekes,a böjt is 40 napos) próbáltam válaszokat keresni, hogy miért is harapózott el ennyire a tiszteletlenség a világban,miért gyűlöli a magyar a magyart,és hova vezethet ez az egész lippsizés,meg homofóbia,meg iszlámellenesség,ami például kridából is árad érthetetlen módon. Megtaláltam ezt a frappáns videót, mindenkitől ezt kérem betartani, így Húsvéthoz és a választásokhoz közeledve,ami a videóban elhangzik a készítő szájából,biztos vagyok benne a kisugárzása alapján, hogy amit mond,azt ő be is tartja a saját életében,és nem hamis próféta! Igazi példakép,bárcsak mindenki ilyen lenne.. https://www.facebook.com/reel/959617066592257
Ez megint csak irigyseg,Geza..Az vesse Orbanra az elso kovet,aki kamera elott nem sirankozott rendezoi keresre ,miutan azt hallota,hogy : Ééés felvétel!
Ez tevedes,ott is megadtuk volna magunkat,ha Bazsikán mulik. De lehet h erre is hoznak 23:59kor egy visszamenoleges hatalyu torvenyt,h aki azt mondja,h az szabadsagharc volt,az letoltendo buntetest kap. Mondjuk fico mintara a benes dekretumoknal.
"Nagyon durva! Nektek köszönhetően a posztok kikerülnek a buborékból, eljutnak organikusan bizonytalan, billegő szavazókhoz, akik naponta írnak nekem, hogy eddig nem foglalkoztak politikával, vagy egyenesen fidesz szavazók voltak, de a videók, írások hatására megváltozott a véleményük. Ezt közösen érjük el nap, mint nap. Ami most jön az vad lesz. putyin emberei még inkább célkeresztbe vesznek minket és a Fidesz kampányát segítve, soha nem látott támadásba lendülnek, csak hogy Orbán meg ne bukjon. Történelmi pillanatok ezek és fantasztikus veletek együtt írni a történelmet.Támogassátok továbbra is a változást! Osszátok a tartalmakat, kommenteljetek, juttassátok el a buborékon kívülre is az infókat, április 12-én pedig leváltjuk ezt a rendszert!" https://www.facebook.com/photo/?fbid=1530181499110561&set=a.469627725165949
Azért az bíztató, hogy a bírók nem mindegyike feküdt be a fidesznek. Ha a szőlőbányászkodás, " nem mi nyerjük a legtöbbet, "- nem taggyűlés hanem tagok gyűlése" esetek másodfok bírója sem fideszes, - első fokon az ÉS nyert,- akkor ma nincs NER, nincs Ocsmány Vigyor, stb.
A sperma 0 vagyonnal indult a politikába, 2000-re már 3 mrd-ra becsülték a vagyonát, annyira mint gyurcsányét, aki ellenben nem politikusként szerezte, hanem vállalkozóként pénzügyi befektető és tancsáadóként. 2000-ben már LA-nak is több mint 100 nagyobb értékű ingatlan volt a birtokában!!! HTB-ként 5 gyerek mellett!! o))) Aztán amikor ez a vagyonbevallásából kiderült azonnal módosíították: családtagnak azóta nem kell nyilvános vagyonbevallást adni. LA vagyonát azóta ezer mrd nagyságrendre saccolják, a családét több ezer mrd-ra. A Geczi az egyetlen a maygar történelemben aki szegényen lépett a politikába és az ország leggazdagabbjává lopta magát és családját. strómanoknál mennyi lehet? Fél Magyarország??
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!