Különben az előkerül Kossuth téri képek és videók láttán szinte biztos, hogy a Margit hídi kép, ami az egyetlen, amit orbánék és a talpnyalóik mutogatnak, manipulált. Ezért nyűszítenek annyira, és még a rendőrséget is bevonták a nevetséges cellainformációs adataikkal. Nem csodálkoznék rajta, ha orbán 23.-án este megint szétverte volna a fél irodáját.
Ennél már pedomédiában terjedő kamu Margit híd fotó jobb, ahol még a villamos megálló helyén is emberek állnak. :))) Ezek pedomenetes békepártiak elbontották a megállókat vagy mi?! :) Már a megállókkal is háborúban állnak? :)))
Itt megbecsülik a következmények nélküli írásokat! Amilyen a tiéd is! Ez a velejéig romlott gondolkodásotok arra ösztönöz, hogy szólni kell nem csak az van amit építgettek 15 éve már! Csütörtökön láttam egy pódiumon 106 országgyűlési képviselő jelöltet! Hol vagytok ti még ettől? Az AI arányokat hamisítani lehet, hamisítjátok is! Rajtatok kívül mást nem lehet átverni vele! Én nem sajnálom, hogy a kevés időmből rád is pazaroltam, mert megérte! A fórumnak ez a címe nem zavar, sőt gondolatokat ébreszt a valóságának értelmezésében! Öruljetek, hogy a frusztrálságotokat valahol levezethetitek!
Rajtatok kívül senki nem reklámozza a pedofil propagandistákat! Kitaláltatok már ennél csúnyább propagandát is, de az is elveszett az éji homályotokban! Mert azok is agyhalottak lettek!
Én?? Senkivel, de te ugye nem gondoltad komolyan, hogy következmények nélkül tolhatod itt mások lebarmozását.. Szépen meg is szégyenültél.. Meg is erdemelted! A védekezés még nem bűn ha jól tudom.. Ugyanígy fog járni a gazdád is remélem mielőtt mégnagyobb bajt okoz a nagy "béke" hadjáratával.... Minden második szava a Háboru lesz lassan.. Kíváncsi lennék mit szeretne elérni vele... A like-ok száma szépen tükrözi az október23.-AI arányokat amit mint minden mást is szépen elhazudtatok!!! Na látod még az AI is benne van abban ami tükrözi milyenek vagytok!!! Egyébként meg nem érdemelsz te annyit sem, hogy ilyenekre pazaroljam a drága időm...Hamarabb mint a sánta kutyát, nefeledd! Olvasd el a fórum címét azt döntsd el hogy jóhelyen vagy -e🤗
Míg a nap kiszárította a kossuth teret addig az eső feltöltötte a Tiszát :) Mert gondolom az eső nem ellensége egy folyónak főleg nem a Tiszának !! :) Tisza 2/3 2026 április 12-én :)
Már most ostoba kormányunk van, és tönkre is mentünk. 5 éve nincs gazdasági növekedés, 5 éve 6-7%-os államháztartási hiány van, az eu legszegényebb országa lettünk. Ennél bárki csak jobban tudná csinálni.
Így már teljesen világos, hogy miért nem osztanak meg drónfelvételt. Nem hogy 90e, meg 70e, de a lassan előkerül videók és képek alapján örülhetnek, ha 40e ember kiment. Ha a kórházi várólistásokat hívták volna, azok többen lettek volna.
Vege van vitya, ennyi volt, ez is k.rvára sok volt...
"Haggyá békén Vászja" az ostoba gondolataiddal! Vedd a csótány szavait; 8 óra munka! 8 óra, pihenês, aztán szórakozz még 8 órát, hogy meglegyen a 24 órád!
Látom, Seldont ma is odeküldték szétbarmolni a topicot, hogy elvesszenek benne az újabb fideszes hazugságok vagy a pedocsótány Feró vállalhatatlan, botrányos mondatai.
Éppen, hogy a színpad előtti teret töltötték ki a búcsúmeneten, a szélén már csak lézengenek az emberek (már láthatólag megy a műsor, tehát az rossz kifogás lenne, hogy a rendezvény előtt készült a kép).
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!