Szagértő:nehogy már egy támadó fél mondja meg nekünk,hogy mit csináljunk!!! (mármint Zelenszkij!) Ez már igen! Így kell! Keményen,határozottan! Királyi rádió.....
Érdekes, hogy még most se szólal meg egyik debilben se a vészcsengő. Ha Ukrajna bepipulna, a hadserege hamarabb érne Munkácsról Sopronba, mint egy MÁV-szerelvény. . OK, a NATO persze közbeléphetne, de miért is segítene egy szutyok árulónak, ugye? ¯\_(ツ)_/¯
Ez egy jó hír! Jöhetnek a fideszes csatornák is. "Meghekkelték és törölték a Hit Gyülekezethez tartozó Hetek YouTube-csatornáját, több mint 4000 videó tűnt el"
Gondolom a 20 másodperces brutál shortjaiddal azért a DOW emelkedésén is tudtál egy kis vagyont összegyűjteni. Emlékszem a coinpiacon is micsoda összegekkel spekuláltál. Mikor a brutális százalékokat tetted fel?, egy egy tőkeáttételes pozícióval 120% nyereség, percek alatt. Aztán a képernyőfotóról elfelejtetted a megjátszott 18 dolláros összeget kitörölni? Megfejtettem ám a sikered titkát. Te mind a két oldalt megjátszottad, mikro pozícióval, aztán ami bejött, azzal eldicsekedtél. Csak profiknak! Ez olyan, mint a rulett. Vagy piros, vagy fekete, ha mindkettőt megjátszottad, csak a nulla viheti el a kedved. Így gondolom a brutál shorton keresett összeg egy kávéra éppen elég. :-) Az elemzéseidre is emlékeszem, mikor az ékekből tört ki az árfolyam. De mindig csak utána írtad, hogy merre. Arra is emlékszem, mikor indítottad a brutál shortodat, aztán fél óra múlva már a long pozid nyereségével dicsekedtél. Ja persze, 2 percenként váltasz! Hasonló lesz akkor is, ha orbánod bukiki, rögtön a másik oldalon fogod osztani az igét.
Csak úgy habzik Szíjjártó szája a dühtől....No meg a sok szagértő. majd moresre tanítjuk Uktajnát az árammal,gázzal.... Szlovák barátaink pedig a MOL finomítókért aggódik...Megy az igehírdetés a harcosoknak,hívőknek....
Azért küzdöttök hogy nálunk is ez legyen: "Elszabadult a pokol a német iskolákban: lehetetlenné vált a tanítás a migránsok miatt . Ludwigshafen Hemshof városrészében például „ha az ember végigsétál a negyeden, sok nyelvet hall, keletit, afrikait, szlávot – de német szót csak ritkán”, üledékként rakódnak le a bevándorlók újabb és újabb rétegei: „a hatvanas évek óta olasz, görög, török vendégmunkások, 2015 óta pedig a világ maradéka”. . Ludwigshafenben én is jártam, itt én ukrán menekülteket látogattam. Ám nem csak ott, már a stuttgarti reptéről kezdve alig hallittam német szót...
Még ideteszem a végét is. Remélem, ez belefér a toleranciába, mert így se a teljes cikket osztom meg azért: “A magyar kormánypárt és udvara a háború kezdetétől kárörvendve bólogat: “Nem kellett volna húzogatni a medve bajszát. Addig húzogatták, ugye! Hát most jól megkapják!” Nos, Ukrajna bajszát sem volt muszáj két marokkal rángatni. De mi megtettük, élveztük, fényképezkedtünk vele, ahogy cibáljuk hősiesen. Ezernyi cikk és híradás született arról, milyen szuperül beszólt a tökös magyar legény a hoholoknak. Az orosz medve seggéből, bátran. Helyretette! Sistergős pofonnal! Csak pislogtak! Nesztek, pislogjatok. Lássuk, lehet-e sistergős pofonokkal olajat pumpálni. Mi pedig, akik ennek csak áldozatai és szégyenkező tanúi voltunk, ne felejtsük: nem muszáj ebben bűnrészesnek lenni. Nem kötelező nekünk a háborús bűnös mellett állnunk és hozzá kötni a sorsunkat. Ez nem a magyarok érdeke. Csak azé, aki épp a moszkvai menekültszállását szolgálja meg.”
“… akár eljátszhatnánk az ártatlan áldozatot, és kérhetnénk, hogy vegyék figyelembe az igényeinket. Ha nem lettünk volna világra szóló seggfejek a háború kezdete óta. Ha nem tapétáztuk volna ki az országunkat Zelenszkij fejével, nem fogtuk volna az ukránokra minden bajunkat, és nem rágalmaznánk őket nullahuszonnégyben. De hát ezt tesszük. Háborús bűnösöket mentegetünk – végül is a pedofilok mellett elférnek –, minden lehetséges módon az ukránok ellen játszunk, a teljes kormányzati propaganda a Kreml lerakata. Ez természetesen nem marad titok, olvassák Kijevben is. Mégis végtelenül türelmesek velünk. Ukrajna utcáin nincsenek Orbánt démonizáló plakátok. Nem nevezik belpolitikai ellenfeleiket magyarbérencnek, Zelenszkij nem pofázik ijesztően nagy autókkal járó rossz arcú magyarokról, még azt sem mondja, hogy a magyarok mind az oroszokkal vannak. Magyarellenes incidenseket bizonyítottan az oroszok megbízásából követnek el Kárpátalján. És az oroszok bombázzák Munkácsot is.” . https://hvg.hu/360/20250825_Mese-a-medve-bajszarol-meg-a-baratsagrol
:D Mondod mindezt akkora kettős mércével, hogy mindjárt vállára kap egy Hont Andrást és leugrik vele a kijelzőmről. . Mindegy, legalább kibújt a szög a zsákból. Bár a többiek jelezték, hogy te is csak egy ócska narancspropagandista vagy, de - én naív - ezt nem voltam hajlandó elfogadni. Ezért most minden érintettől elnézést kérek! . Na, szevasz!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!