Nem érdekel az egész műalkotásotok,ILYEN,MEG OLYAN,RÁADÁSUL (IGAZ RAJTAD KÍVÜL) BEÁRNYÉKOLNAK ENGEM** Ez hogy viseljem én el?! Jelenlévők közül senki nem bántottam. Annyit mondam Prájdra nézve: Meglehetett volna azt csinálni okosba.. Feletenni/beadni kérvény napirendi pontba Orzággyülésnek!! Miről tanúskodik ez:Orbánt nem nézitek semmibe!! . -De ítt én egymáshoz való alkalmazkodást nem látok,különösen PÁRTOK KÖZÖTT!! Mindenki megy a saját feje után!! (Azt igaz elképzelem MP nem Orbánt hívná be KOALLICIÓS TÁRSNAK)
Üdítő szavak! Fáj látni, hogy a parlamenti ellenzék önként vállalt kényszerpályán halad, és büszke is rá. Mintha a gondolkodás is be lenne tiltva, semmi think out of the box.
na ja, ez is egy lehetőség, majd mérlegelik melyik a kivitelezhető és hatékony, . egyébként én se vagyok oda ezekért a pride-okért, de elismerem hogy a melegeknek is vannak emberhez méltó jogaik! viszont felvonulásokon mutatott szabadossággal szvsz tullőttek a célon! a kevesebb provokálás talán több szimpátiát és megértést eredményzett volna!
Van ennél egy egyszerűbb eszköz is nekik: menjenek el tömegesen valamelyik fideszes aláírásgyűjtésre. Beállnak a fideszes stand elé a sorba, mondjuk tízezren, lassan halad az a sor, elmulatják az időt. Persze ha otthon marad a lakcímkártya, akkor még egyszer sorba kell állni. Csak nem kezdik már vegzálni a fideszes aláírásgyűjtésre várakozó tömeget...
heh, a nácik a kitörésnapi megemlékezést egy "emléktúra" fedőnév alatt tartják! vegyenek példát a pride-osok és szervezzenek egy túrát mondjuk a cinege utcai rezidenciához vagy hatvanpusztai dácsához! :))
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!