Hulla fáradt vagyok, de ez most nagyon tetszik! Kíváncsi vagyok, mikor tér vissza újra Seldon és reagál-e erre bármit is. Az valóban amatőrség, ha azonos nickeket használ.
Nagybányai vitéz Miklósunk ennél rosszabbat tett... Le ment Szegedre és átadta a Vörös hadsereg éppen eredményes hadjáratának terveit a Franciáknak.(akik tovább adták a cseheknek és a románoknak).. Köszönjük ez nettó HAZAÁRULÁS.. Cserébe hatalomra segítették,kormányzónak...
Véletlenül tűnt csak fel! A mini szterelnö kúr nemrég kiakadt, hogy sok a röhögő emoji! Volt, hogy több is volt, mint a like. Tele volt a like távolkeleti nevekkel! Pont ma felmentem kiröhögni a csüngőhasút és kíváncsiságból megnéztem a like-olókat és ott volt az ismerős név!!!! Gondoltam, hogy ez csak ő lehet! Estére zárolta a profilt ... vajon miért?? Ezek szerint ki van adva a trolloknak a likeolás!!
Erős kézzel Németországban is rendet lehetne rakni. Meg az EU-ban is. Trump elkezdte 🙂. Kezdenek kiürülni az utcák a bűnözőktől. Kezd visszatérni a biztonság. Kezdik megérteni az emberek, hogy most már nem fogják a képükbe tolni az erkölcsi fertőt, a fajtalankodást, s nem fogják mindezt gyerekeikre eröltetni. Kezd visszatérni a rend és a normalitás. Végre. Hihetetlen, sokan el se hiszik hogy ezt meg lehet oldani. Hogy vissza lehet térni oda, ahonnan a romlás és rombolás elindult. New York-ban is: https://m.youtube.com/shorts/mViiqPlMVBA
Addig jár a korsó a kútra, még terhös nem lösz a vízhordó jány! Seldi is bekapta, mármint a legyet ;) Aki nem elég ügyes , okos, az lebukik... Azt eddig is tudtuk, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban! Viszont most már ő is tudja!
"Bár az Egyesült Államok kizárta, hogy békefenntartó csapatokat küldjön Ukrajnába, Donald Trump elnök csapata európai tisztviselők szerint azt mondta, európai békefenntartó erőknek hajlandók lennének támogatást adni – írja a The Washington Post. Az európai kérések között szerepelnek hírszerzési, megfigyelési és felderítési képességek, valamint potenciális légi fedezet vagy a légvédelemmel kapcsolatos segítség a haderő védelmére – mondta négy, a megbeszélésekről tájékoztatott tisztviselő. A legújabb európai tervek szerint a békefenntartó haderő 25-30 ezer főből állna, és nem a kontaktvonalaknál állomásozna, hanem erődemonstrációként készenlétben állna, ha az orosz erők megpróbálnák újraindítani a háborút. A csapatokat további, Ukrajnán kívüli erők támogathatnák abban az esetben, ha szükség lenne a gyors mozgósításra."
Vajon Európa egyik legfelkészültebb hadereje (a fidesz propahanta szerint), a magyar hadsereg küldene békefenntartókat Ukrajnába? Mzp akkor küldött volna, ha nato ezt kéri.
Napközben feltettem a velem véletlenül szembejött, hogy egy ilyen nevű ember a facen is nyomul és like-olja a csüngőhasút. Seldonnak nem volt hozzáfűznivalója, tehát talált süllyedt! Gondolom nem sok ilyen nevű trollja van a harcibékekolostormalacnak! https://www.facebook.com/javir.khan.988
Nem vagyok kezdő fórumozó, a portfólió fórumára 2008 nyarán regisztráltam, azaz közel 17 éve - megtaláltam a visszaigazoló emailt. Egy biztos, ilyen usert, mint Seldon nem fújt még utamba a szél az évek alatt. Csodálom, a türelmetek. Az enyém baromra elfogyott vele szemben.
Nem láttam ott Horthyt! Ennyi elég? Szegeden volt amikor döntöttek! Te más töri órákon szocializálódtál. Sajnálom ezt a hozzászólast mert miattad kellett válaszolnim. Most már tényleg mehet az Orbántakarodj!
kimaradtál a töri órákról cuccos? ott voltak horti' küldöttei, de horti' inkább leadta az országrészeket, csak hogy hatalomba kerülhessen!, angol-francia áldással!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!