Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
wgl 2022. 03. 05. 09:57
Előzmény: #61778  drukker
Süli azt mondta  Paks2-ről: ez a garancia a rezsicsökire.
Havi 8 milla fizetéssel ilyen hülye.
És fideszkormányban van.
badsector1
badsector1 2022. 03. 05. 09:30
"Publicus: A megkérdezettek kétharmada szerint a magyar kormány Putyin érdekeit szolgálja"

tehát a megkérdezettek 2/3-a szerint orbán hazaáruló.
drukker 2022. 03. 05. 08:24
Előzmény: #61773  euler

Én ugyan erőmű párti vagyok, de elsőre ez jutott eszembe.
 Még ki sem fizetjük, de már kilövik?
Igaza van Aszódinak - hogyan gondolják a továbbiakban.
wgl 2022. 03. 05. 05:09
Aszódi okos szakember, nem véletlen, ahogy eltávolították 1-2 éve az atomlobbi éléről és egy csajt űltettek a székébe.
wgl 2022. 03. 05. 05:05
Előzmény: #61770  euler
A fidesz csak hazug kommunikációval uralja a választót, mert az ellenzéki kommunikáció szarmasszírozásból, lufihámozásból, sarokba hugyozásból áll.
A fidesszel nem lehet ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel elvvel szembenállni, kommunikálni. Százával bukják hazugságok miatt a pereket, mennyit tud ebből a választó?
..
Hallgassa vagy nézze meg bárki a fideszmédiát és utána az ellenzékit.
Ég és föld!
Az egyik viharos tenger a másik pincében egy lavór  és ebbe  hugyozik két kisgyerek.
Van 4 hét, hogy az ellenzék észbekapjon és megfelelő szinten kommunikáljon.
Vannak páran már  ebből is kiemelkedik MZP, de Szabó Tímea, Jakab P., érzi azt a szintet ahogy a fidesszel kell kommunkálni riposztozni és a szart kapásból vissza kell gyűrni, a fideszt a fidesszel szembesíteni.
Ami egészen elképesztő, hogy az ellenzék még most sem tud összefogni, beállni MZP mögé, - még ha nem is szimpatikus,- hanem kipofázik.
 Ezek is ugyanolyan hazaárulókká válnak mint a hazaáruló fideszre szavazók.
Csak egységbe lehet legyőzni a fideszt és elszámoltatni a hazaáruló, tömeggyilkos fideszt, klepto és cezaromániás elmebeteg gazemberével együtt.
geza77
geza77 2022. 03. 05. 00:00

A járványügyi korlátozások eltörlésével nem arra játszanak, hogy felfutnak a számok, akkor , ha akarják eltolhatják a választásokat?
________
________ 2022. 03. 04. 22:52
Tőlem vette a gondolatait 😀
euler
euler 2022. 03. 04. 22:18
Előzmény: #61772  euler
Most látom, hogy Aszódy Attila is írt erről, sokkal szakszerűbben és határozottabban elítélve a cselekményt, Paks2-t is képbe hozva. (És persze sokkal hitelesebb mint egy névtelen nick. :)
Katonai támadások atomerőművek ellen2022. március 04. 14:39 - Prof. Dr. Aszódi Attila
euler
euler 2022. 03. 04. 21:54
Előzmény: #61771  ________
Gondolom nem anyagi kárra gondoltál, a válasz pedig egyértelmű.
A háborús topikba beírtam reggel, hogy nukleáris létesítményeket még terroristák sem támadtak eddig.
Ez egyértelműen háborús bűncselekmény. Még akkor is ha "csak" gépágyúkkal lőtték és láthatóan az egyik kiszolgáló, oktatási épületre céloztak. Azért sikerült így is a legközelebbi reaktorban (egyben a hatból) közelebbről meg nem határozott károkat okozni, gondolom ez nem a belső betonvédelmet jelenti. (Azért írok erről mert úgy látom foglalkoztat ez a biztonsági kérdés - atomerőmű nem tud atombombaként "viselkedni".)
Az is elgondolkodtató, hogy mi ezekután még rájuk bíznánk a saját atomerőművünk építését és biztonságát. Bár lehet, hogy nagyon is tudták az oroszok, hogy ez háborús bűncselekmény,  ezért szóltak a csecseneknek, hogy lőjétek azt az épületet, de a tornyokra vigyázzatok mert abban búza van. És most nagyon jóindulatú voltam velük, de talán van még bennük valami józan ész.
________
________ 2022. 03. 04. 21:10
Előzmény: #61770  euler
Azért érdemes lenne elgondolkozni, hogy kik okoztak nagyobb kárt Európának az elmúlt 10 évben?
A terroristák, vagy a nagybarát aggresszor aki atomerőműveket bombáz?
euler
euler 2022. 03. 04. 20:58
Előzmény: #61765  Shortelek
Orbánék most a "háború vagy béke" kérdést állították a kommunikációjuk központjába.
Erre az ellenzék nem mondhatja, hogy háború, bár enélkül is ezzel vádolják őket. 
Itt egy alapvető biztonsági igényre apellálnak, amit sokkal egyszerűbb átvinni mint az ellenzék "kelet vagy nyugat" tézisét.
Nemzetközi szinten egyelőre működni látszik a fidesznél a "kint is vagyok bent is vagyok" taktika.
Korlátlan erőforrásokkal uralja a nyilvánosságot, amivel bent tudja tartani a szavazótáborát abban a véleménybuborékban, ahová az ellenzék üzenetei el se jutnak. (A szavazótábor összetétele is számít persze.)
A szövetségi rendszerekben, (unió, nato) fenyegeti egyelőre több veszély mint itthon a választás szempontjából.
Nagyon röviden ezeket lehet olvasni az alábbi gyorselemzésben. Azt hiszem igazuk van.
https://www.facebook.com/politicalcapital/posts/7083388841734010
Törölt felhasználó 2022. 03. 04. 20:29
Előzmény: #61763  drukker
meg kell nézni a fb oldalát, rettenetesen gáz a csaj... kb vakbélig igyekszik felnyalni...
Nikklíszon
Nikklíszon 2022. 03. 04. 19:29
Előzmény: #61763  drukker
"Lásuk be, hogy vallás lett a Fidesz"  jelentem, én már régóta látom! Valamelyik oroszország v. gazdasági szakértő azt mondta ma, hogy kemények a szankciók, de az igazi gyomros az olajembargó lenne. Azt a gázt amit európába szállít azt nem tudja eladni máshova, mert azok a kutak abba a csőbe nyomják a gázt, ami  ide jön. Le lehet zárni a gázkutat, de ha újranyitják már soha többé nem fog annyit termelni, mint előtte. És a gázra szüksége van Európának. Az olaj beszerzést máshonnan sokkal egyszerübb megoldani.                    Ferenc Orsolya űrkut.felelős min. biztost képtelen vagyok nézni v. hallgatni. Persze vannak még páran. 
________
________ 2022. 03. 04. 19:25
Előzmény: #61765  Shortelek
Pityunra bezzeg lehet számítani
A ruszki aggresszió mindig készen áll bármire
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 03. 04. 18:16
Előzmény: #61751  wgl
Igen MZP nagyon jol beszel de Dobrev is jol beszelt en nem szavaztam mert ertelmet nem lattam az ellenzek osszefog igy is ugy is de amugy en se MZPre szavaztam volna viszont amikor elkezdtem nezni a videoit hogy hodmezovasarhelyen konkretan f.sz.a huzta az osszes fideszest ott tudtam hogy o lesz a mi emberunk.
Shortelek 2022. 03. 04. 18:10
O1g meghülyült, szerinte brüsszelre nem lehet számítani, akkor szerinte kire, potyinjára, ezt az embert el kellene távolítani, miért van még annyi szavazója, hihetetlen!
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 03. 04. 18:05
Előzmény: #61750  badsector1
Lehet tudnak rolam mar mindent is de nem titok.
drukker 2022. 03. 04. 17:58
Előzmény: #61762  Nikklíszon

Tegnap belenéztem a hirTV-be, és a "rakétaügyi miniszter" (Ferenc Orsolya) örülten agitált a Fidesz mellett.
Szerencsétlen picsa még nem fogta fel, hogy nem az űrbe megyünk az oroszokkal, hanem a szarba,
Az Orosz lakosságnak még arra sem lesz pénze, hogy fagyit vegyen a gyerekeknek.
Ebben az Oroszok, már tisztábban látnak, mint a "rakétaügyi miniszterünk"
Lásuk be, hogy vallás lett a Fidesz.    
Nikklíszon
Nikklíszon 2022. 03. 04. 17:31
Előzmény: #61758  wgl
Ha esetleg egyszer megvilágosodik a lakájmédia egy része, hogy fog visszagondolni erre az időszakára? Ott kell majd az antidepresszáns. Hozzák a putyini szintet. Mai kormányülésen mondta rettegett Iván:  „Nincsenek rossz szándékaink a szomszédjainkkal szemben”..........az orosz hadsereg eddigi összes fellépése „kizárólag válaszul történt az Orosz Föderációval szembeni egyes barátságtalan akciókra”. Több száz civil meghalt, vagyontárgyak tömkelege megsemmisült, 1 millió ember menekültté vált ( a belső menekültek még párszázezer). De nincs rossz szándéka. Ha eddig testvér nép volt, akkor innen vége. Úgy fogják szeretni egymást, mint a magyarok a románokat, a horvátok a szerbeket vagy a lengyelek az oroszokat. 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek