Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én sranyat-ezüstötbis figyelem,azok most minuszban vannak,az is meglehet,hogy kövezni fogják őket az indexek is,ha így maradnak..Egyelőre partvonal van nálam..
Az a baj,hogy mindig siettetjük az esést.. Be fog az majd következni valamikor... Akkorra viszont mar általában gondok vannak,és örülünk,ha visszajön a bukó.. Én zartam tegnap este a Daxot 410-nél,bukóban.. Mert nem volt jó tegnapelőtt a 0..Pedig én nem vartam nagy esést a Daxban,csak visdzanézést 26.000-ig. Az sem jött össze...
Vagy szokas szerint őszszel.. Szeptember-október az esések hónapjai..Addig még lehet hogy kihúzzák.. Nasi naposon-hetesen inverz fejvállas..Lehet ott is megcsinálják az ATH-t előtte,és utána esik be..
Az utat szerintem a japok fogják mutatni,és ott a jelenlegi napos emelkedő szakasz nem mehetne új csúcsra mert szerintem naposon már shortba váltott az irány ,ez alapján NQ esését is várnám hetesen de túl erős az utolsó hetes long gyertyája ahhoz vagy egy hír kell ami intenzíven eygbe kiviszi vagy a héten vissza teszteli a következőn új csúcsra megy ami nem ATH és a hónap utolsó hetében kezdi a több hétig tartó esést NQ
Nq nem igazán esett valószinüleg zárták a bálnák a tegnap nyitott longokat és shortot is nyitottak,kihasználva a délutáni adat miatti pozitiv hangulatot,kérdés meddig mennek lefele holnap holnap 11 ig ,12 óráson érdemes követni a nagyobb irányt,ha alá megy az utolsó emelkedő szakasznak akkor még ha vissza is rántják,már nem megy valószinüleg új csúcsra és lejön a várt ezervalahány pontot a héten,ha elötte megfognák akkor viszont folytatódhat az emelkedés
Leszarom, hogy mit látok, ha kint vagyok a kertben nem látok semmit.Napi minen zárt, ez a lényeg, nem az,h napközbej merre kóricál.Margit megcsókolta a homlokomat? Még nem, adott egy újabb esélyt, hogy térdeljek és Istenhez fohászkodjak: GYÓNOM A MINDENHATÓ ISTENNEK ÉS NEKED LELKIATYÁM, HOGY LEGUTÓBBI GYÓNÁSOM ÓTA EZEKET A BŰNÖKET KÖVETTEM EL: CSAK SHORTOT NYITOTTAM, GONDOLATBAN, SZÓBAN, CSELEKEDETTEL. Én még 25 évre vagyok a nyugdíjtól, még van időm bukni :D
Akkor te még lehet hogy igazi medvepiacot sem láttál.. Mert úgy shortolni ahogy te szoktál,higy minden emelkedéskor beleadni,akkor kell,nem egy bikapiacon.. Ja,de..láthattál.. Amikor az OTP 9000 volt. Az azt megelőző évben.. a Covid után volt.. Még a Covid sem volt igazi medvepiac,csak egy pipa alakú leszúrás,kb 3 hónapig,aztán irány felfelé.. Ami utána jött januártól novemberig,na az medvepiac volt...21-ben talán.. Azóta meg egyfolytában bikapiac van..ha tetszik,ha nem..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?