Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
1h stohastic az egekben, mondhatná Tom kolléga. WTI múltheti 100-101, most is. "megnyugvás". DAX 21920> 22410. Trump azzal fenyegetőzik, hogy porig bombázza Iránt. Kivárok.
Milyen rendről beszélsz? Majd amikor a DAX becsattan 22000 alá, akkor lesz rend. Emlékszem amikor Pomperj írta,h 23383 a kritikus szint, majd utána egyhelyben álló USA-nál jött a DAX tisztítótűz, semmire nem alapozva jött a 25500. Ebből a túlfűtöttségből, ha 23383-at nézem, mint alapnak, akkor USA -10%, DAXnak már rég 21000nél kellene lennie, és nem a 22000-et erőltetni. Múlthéten még azt írtad,h "fától az erdőt", shortot kell tartani. Ismét szerencséd volt, hogy Trump pont akkor hablatyol, amikor a tőzsdéknek szüksége van erre. DE amúgy én is elbasztam. Reggel 103-ról volt WTI shortom, ahelyett, hogy tartottam volna, mert láttam,h hiperbola game over. Inkább szavaztam arra, hogy tovább megy, még tovább... tehát én hibáztam.
Na végre.. Helyreáll lassan azért a rend.. Olaj -1%,Dax,Usa +1..% Zártam az olajat 100 alatt egy picivel.. Ez így már jobban tetszik.. Ha nem szorultam volna be az olaj shortba,a ma reggeli mozgások alapján egyértelműen Dax longokat nyitogattam volna.. A Dax nem esett szinte semmit,amikor az olajat felfele rángatták..Kivárt.. Ez arra utalt,hogy mindenáron emelkedni akar.. Most is pl az olaj már megint 101,3-nál jár,Dax Usa meg kivár..Szóval ezek emelkedni akarnak ma... Gratula a longosoknak..
más a mögöttes termék alapja....xtb futis cfd.....a zömnél meg a prompt alapján generált és van olyan cég ahol van mindkettő...ráadásul a poromptosok között cégenként + - sacc 0-20 pötty eltérés is lehet...tehát ha valaki azt írja , hogy a meleg kutyaxar árfolyama 400 a másik meg okoskodik , hogy csak 380 mindkettőnek igaza lehet platform függő
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?